Ώρα Πατρών : "Λαγός της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Πελετίδης".

 

Η παράταξή μας Ώρα Πατρών με συνέπεια στις διακηρύξεις και την διαχρονικότητα των διεκδικήσεων, στάθηκε όλο αυτό το διάστημα δίπλα στους εργαζόμενους της κοινωφελούς.

Χωρίς ψέματα και υποσχέσεις μίλησε με τη γλώσσα της αλήθειας προ των εκλογών του 2019  αλλά και έπειτα από αυτές.
Πάγια θέση μας παραμένει η δημιουργία ενός καλοσχεδιασμένου οργανογράμματος από το Δήμο και στη συνέχει η προκήρυξη μόνιμων θέσεων εργασίας και αξιοπρεπείς μισθούς και συνθήκες.
Ας αξιοποιηθεί η πολύτιμη εμπειρία των εργαζομένων των προγραμμάτων σε ανάλογες θέσεις και να αναγνωριστεί η προϋπηρεσία τους, ως προϋπηρεσία δημοσίου και να προκηρυχθούν οι σχετικές θέσεις εργασίας με αυξημένη μοριοδότηση για τους συγκεκριμένους εργαζόμενους.
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για άλλη μία φορά έδειξε το σκληρό νεοφιλελεύθερο πρόσωπό της. 'Όχι μόνο δε δέχτηκε την αντιπροσωπεία του Δήμου Πατρέων, αλλά ούτε καν μπήκε στη συζήτηση του θέματος στη Βουλή παρά την ομοφωνία των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Αυτό το ενιαίο μέτωπο, την ενιαία στάση όλου του δημοτικού συμβουλίου και των κομμάτων της αντιπολίτευσης, αντί να την αξιοποιήσει για περαιτέρω αγώνα και κινητοποιήσεις, με έναν παραληρηματικό μονόλογο επετέθη εναντίον όλων παρατάξεων και κομμάτων κατά τη λογική πέντε κόμματα δύο πολιτικές. Έδειξε λοιπόν ο κ. Πελετίδης και το ΚΚΕ, ότι μόνο επιφανειακά και για λόγους συγκυρίας καλεί τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης για συμπόρευση. Δεν πιστεύει στην ενότητα και την πάλη. Έσπευσε δε, το ΚΚΕ να δώσει στον τύπο και να καταθέσει μόνο του στη Βουλή την τροπολογία, ενώ είχε δεσμευθεί ότι θα την καταθέσει από κοινού με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης. Αποδεικνύεται ο καλύτερος "λαγός" της Νέας Δημοκρατίας.
Άλλα έταζε προεκλογικά ο. Πελετίδης αλλά έλεγε μετά τις εκλογές. Επαληθεύτηκε, ότι δεν μπορείς να εξαπατάς όλους για πολύ. "Είσαι ψεύτης, μας κορόιδεψες, μας εξαπάτησες" του φώναζαν οι εργαζόμενοι μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και στη συνέχεια έκαναν κατάληψη  στο δημαρχείο. https://www.youtube.com/watch?v=s61_N4yfk_g
Δεν πίστευε στον αγώνα ήταν ένας ελιγμός, αναδίπλωση, μετά τις εκλογές του 2019 άλλαξε στάση, καταψήφιζε τα αιτήματα των εργαζομένων, δεν πήγαινε στα δικαστήρια να τους υπερασπιστεί. είτε πήγαινε με δική του πρόταση.
Έγινε φανερό στο Πρωτοδικείο Πειραιά στις 12 Ιουλίου; πού ζητούσε αναβολή, για να δεχτεί τελικά τα γιουχαΐσματα των εργαζομένων.
Διπρόσωπος και ανερμάτιστος πολιτικά αφιέρωσε ΔΥΟ λεπτά στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, για τη Νέα Δημοκρατία και ΟΚΤΩ για το ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίσαμε και υπενθυμίζουμε ότι εδώ και τρία χρόνια κυβερνά η Νέα Δημοκρατία...
Ο προεδρεύων  του Δημοτικού συμβουλίου κ. Κόρδας έσπευσε να διακόψει και να κλείσει το μικρόφωνο ΜΟΝΟ στον επικεφαλής μας ΡΩΡΟ ΓΙΩΡΓΟ, γιατί δεν ήταν αρεστά αυτά που έλεγε. Δεν αντέχουν τη Δημοκρατία.
Υπενθυμίζουμε ότι με την προηγούμενη κυβέρνηση έγινε πορεία 15 ημερών προς την Αθήνα, πραγματοποιήθηκε το "πέρασμα" της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου με κάψιμο του ομοιώματος του κ.Τσίπρα, δέχτηκε τον πρωθυπουργό Τσίπρα δύο λεπτά στο δημοτικό μέγαρο, έκανε  αντι-συγκέντρωση έξω από το "Royal" ενώ ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ του παραχωρούσε το θαλάσσιο μέτωπο, τη Μανιακίου και έκτακτη χρηματοδότηση εκατομμυρίων για το καρναβάλι...
Τώρα με δύο "άσφαιρες" αυτοκινητοπομπές στην Αθήνα προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια. Πού είναι η κατασκήνωση έξω από του Μαξίμου; Πού είναι το αναποδογύρισμα των γραφείων και οι "τσαμπουκάδες" από την παράταξη του όπως έκανε στο γραφείο της  κ. Αχτσιόγλου (φωτό). Πού είναι οι επαναστατικές διαδικασίες τις πέταξε στον Ισθμό; Αντ'  αυτού ανοίγει το Δημαρχείο ημέρα Κυριακή στον Πέτσα πού αποδοκιμαζόταν από επαγγελματίες, είναι όλο χαμόγελα με τον Καραμανλή και τον κ. Μητσοτάκη...Κατάπιε το πάγωμα του τρένου, το κλείσιμο της Νομικής, την καθυστέρηση υλοποίησης της Ε.Ο Πατρών Πύργου..
Δεν  ξεγελάτε τους Πατρινούς  κ. Πελετίδη... όσο και να σας ωραιοποιούν την εικόνα τα "πετσο-κομμένα μέσα.."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου