Φωτογραφική Ομάδα Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών "Κλικ στον Πολιτισμό"- Σεμινάρια φωτογραφίας 2022-2023

Η φωτογραφική ομάδα του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών διοργανώνει σεμινάρια φωτογραφίας, τα οποία απευθύνονται τόσο σε όσους βρίσκονται στα πρώτα τους βήματα στην φωτογραφία όσο και σε όσους ασχολούνται ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά με την φωτογραφία και θέλουν να βελτιώσουν τα εκφραστικά μέσα και την τεχνική τους, όπως, επίσης, να συστηματοποιήσουν τις γνώσεις τους. Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν:

Α) Θεωρητικά μαθήματα, τα οποία θα καλύψουν όλα τα ζητήματα της φωτογραφικής τεχνικής (λειτουργία φωτογραφικών μηχανών, φακοί, αξεσουάρ, προγράμματα ψηφιακής επεξεργασίας, μέθοδοι εκτύπωσης και παρουσίασης των φωτογραφιών).

Β) Φωτογραφικές ασκήσεις. Με την συζήτηση και την κριτική των αποτελεσμάτων των ασκήσεων οι συμμετέχοντες θα λύνουν τις απορίες τους για τα ζητήματα της φωτογραφικής λήψης και της αντιμετώπισης του οποιουδήποτε προβλήματος.

Γ) Παρουσίαση και ανάλυση του έργου σημαντικών φωτογράφων, προκειμένου να προσεγγίσουμε και να γνωρίσουμε την ιστορία, την εξέλιξη και την αισθητική της φωτογραφίας.

Δ) Θα οργανωθούν φωτογραφικές βόλτες και εκδρομές, ενώ θα λειτουργήσει και κλειστή ομάδα των μελών στο facebook για συνεχή επικοινωνία.

           Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Πανηπειρωτικού Συλλόγου (Μουρούζη 14-16).

Η πρώτη συνάντηση της ομάδας για κάθε ενδιαφερόμενο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 6:30 μ.μ.

Πληροφορίες / εγγραφές Μαντώ Κάτσιου (Έφορος ΠΠΗΚ): τηλ. 6977446506 -Συντονιστές: Βασίλης Λάγιος, Κώστας Γεωργόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου