Νίκος Νικολόπουλος : 25.000€ σε φωτογράφο από το Ξηρόμερο με απευθείας ανάθεση του κ. ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ, αλλά και χωρίς καλή ανάλυση η ανάρτηση φωτογραφίας στη σελίδα του Δήμου.

Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», θα ήθελα να ευχαριστήσω την Δημοτική Αρχή ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ, για την φωτογραφική προβολή μου στην επίσημη σελίδα του Δήμου.

Ελπίζω από σήμερα, να αναρτώνται στη σελίδα του Δήμου και οι ανακοινώσεις της Δημοτικής μας Παράταξης, για να ενημερώνονται οι συνδημότες και να μας κρίνουν.

Στην στιγμιαία απαθανάτιση στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 28/9/2022, με τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ», διαπιστώνει ο καθένας μας ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν έχει καλή ανάλυση.

Άραγε που οφείλεται;

Στο «τρέμολο» του φωτογράφου ή στην ακατάλληλη φωτογραφική μηχανή;

Είναι κρίμα κύριε ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ.

Γιατί ο Πατραϊκός λαός πληρώνει περίπου 25.000€ το χρόνο στον φωτογράφο από το Ξηρόμερο της  Αιτωλοακαρνανίας, με σύμβαση απευθείας ανάθεση που έχετε ήδη υπογράψει, και να μην έχει τις κατάλληλες γνώσεις ή την φωτογραφική συσκευή, για να αποτυπώσει καθαρά τη φωτογραφική στιγμή στο Δημοτικό Συμβούλιο, τις ξεκάθαρες θέσεις και απόψεις που ο καθένας μας έχει για το Μέλλον της Πάτρας.

ΥΓ: Βρε «πονηρούλη» το 1989 που συγκυβερνήσαμε με εσάς τους ακροαριστερούς σταλινικούς του ΚΚΕ , τότε σας ΑΡΕΣΕ η δικιά μας ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, δεν ήταν ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ… αχ τα άτιμα τα ντολμαδάκια και κάτι άτιμοι διορισμοί χωρις ΑΣΕΠ στο ΙΚΑ !!!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου