ΠΑΤΡΑ / Ψησταριά «Αστυ» : Υπό νέα διεύθυνση και συνεχίζει

 

Ανδρέας Αλεξ. Βρης, dytikosaxonas@gmail.com

Η γνωστή ψησταριά «Αστυ», από τις αρχές της δεκαετίας του 2010 έχει συνδέσει την πορεία της  με την Πλατεία Ολγας όπου λειτουργεί  στην πλευρά  της οδού Κολοκοτρώνη 24, λίγα μέτρα από το σημείο όπου παλαιότερα ήταν ο ομώνυμος χειμερινός κινηματογράφος, σε ανάμνηση του οποίου πήρε και το ίδιο εμβληματικό όνομα.

Από την 1η Σεπτεμβρίου η ψησταριά,  παραμένει για λίγες ημέρες κλειστή καθώς η επιχείρηση πέρασε σε άλλα χέρια και συγκεκριμένα υπό την διεύθυνση της οικογένειας του Σπύρου Κωνσταντάτου, η οποία διατηρεί, σε κοντινή απόσταση και το γνωστό δημοφιλές εστιατόριο «Η κατσαρόλα της Τούλας» επί  της οδού Ρήγα Φεραίου 49 ( μεταξύ Αράτου και Ζαϊμη ).

Η νέα ιδιοκτησία της Ψησταριάς «Αστυ», όχι μόνο θα διατηρήσει το ίδιο αντικείμενο, αλλά και το ίδιο όνομα, για να θυμίζει την γειτονική κινηματογραφική αίθουσα, στην όποια έζησαν απολαυστικές στιγμές προηγούμενες γενιές.



Θα ανανεωθεί βέβαια με πλουσιότερη ποικιλία , όσο αφορά τα προσφερόμενα προϊόντα, αλλά αισθητικά στόχος είναι να διατηρήσει σαν περιβάλλον και ύφος στο εσωτερικό  το ίδιο κινηματογραφικό …ντεκόρ και στυλ.

Η νέα έναρξη αναμένεται λίαν προσεχώς… (είναι θέμα λίγων ημερών).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου