Φιλανθρωπική μουσική βραδιά με την Σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη για την ενίσχυση του συλλόγου «Φλόγα»

Μία μοναδική φιλανθρωπική μουσική βραδιά διοργανώνει στον ιστορικό χώρο της οινοποιίας Αχαΐα Κλάους ο Όμιλος Inner Wheel Πάτρας - Βορρά – Ρίου την Τετάρτη  21 Σεπτεμβρίουκαι ώρα 8μ.μ.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη διακεκριμένη Σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη την οποία θα πλαισιώνει η Ορχήστρα Νυχτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης», υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Βάγιας Ζεπάτου. Η εκδήλωση διοργανώνεται με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «Φλόγα».

Η ανιδιοτελής συμμετοχή της Βασιλικής Καραγιάννη ήταν ένας μεγάλος στόχος για τον Όμιλο Inner Wheel και την πρόεδρό του Μαρία Ασημακοπούλου, η οποία δηλώνει ικανοποιημένη για την ανταπόκριση της σπουδαίας καλλιτέχνιδος. «Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση, ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε όλοι μαζί για τη ''Φλόγα'' και τα παιδάκια, που οι ανάγκες τους όπως ξέρουμε  είναι αδιάκοπες και μεγάλες» δήλωσε η Βασιλική Καραγιάννη.

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος δήλωσε σχετικά: «Στηρίζουμε έμπρακτα την συναυλία που διοργανώνει η INNERWHEEL Βορρά Ρίου, για την ενίσχυση των  σκοπών του Συλλόγου για τον παιδικό καρκίνο «Φλόγα».Στον δύσκολο  αυτό αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου, με όπλο την πρόοδο της επιστήμης τα τελευταία χρόνια αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες , τα εμπόδια και τις προκλήσεις, μα δεν παύουμε να είμαστε αισιόδοξοι.Εκφράζουμε τον σεβασμό μας και την δημόσια αναγνώριση σε όσες και όσους ασχολούνται με την «Φλόγα» και είμαστε πάντα δίπλα τους». 

Σε ότι αφορά το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης η κ. Καραγιάννη αναφέρει ότι στο πόντιουμ θα βρίσκεται ο καταξιωμένος μαέστρος Αναστάσιος Συμεωνίδης. Το πρώτο μέρος της συναυλίας θα είναι όπερα, με τον σπουδαίο  πιανίστα, Δημήτρη Γιάκα. Στο δεύτερο μέρος, η κ. Καραγιάννη, θα συμπράξει με το σπουδαιότερο σύνολο Νυκτών Εγχόρδων της χώρας την Ορχήστρα «Θανάσης Τσιπινάκης».

Προσκλήσεις διατίθενται στα καταστήματα: «Ανατόλια» Χρήστος Ασημακόπουλος, Οπτικά Καραμούζης και στη «Γωνιά του Βιβλίου» και στο κομμωτήριο E – XELL.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου