Τελικοί 3Χ3 και 1on1 το Σαββατοκύριακο στα Ψηλά Αλώνια της Πάτρας

Στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων της Πάτρας,  όπου θα διαμορφωθούν κατάλληλα γήπεδα, θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου 2022 οι τελικοί αγώνες 3Χ3 και 1on1 Δυτικής Ελλάδας που διοργανώνει η G.N.C. με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Κατά το διήμερο θα διαγωνιστούν νικήτριες ομάδες από τους αγώνες που προηγήθηκαν σε Πάτρα, Αίγιο, Αγρίνιο και Πύργο.

Η συμμετοχή των αθλούμενων είναι δωρεάν, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες ανδρών και γυναικών και το χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ότι μπορεί να συμμετάσχει όποιος θέλει χωρίς αποκλεισμούς. Η δράση είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης  (ΕΟΚ).

«Στηρίζουμε αθλητικά γεγονότα που κινητοποιούν ανθρώπους κάθε ηλικίας και τους φέρνουν κοντά στον αθλητισμό, καθώς μέσα από την ανοικτή συμμετοχή καταδεικνύεται η σπουδαιότητα του αθλητισμού, αλλά και η ανάγκη των πολιτών να εμπλακούν σε οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες» δήλωσε για τη διοργάνωση ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, εθελοντισμού και Ολυμπισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου