ΠΑΤΡΑ / Πέτρος Σταθάκης: «Η παρουσία των φιλάθλων ο πιο καθοριστικός παράγοντας για την Παναχαϊκή»

Για το παρόν και το μέλλον της κοκκινόμαυρης ομάδας αναφέρθηκε ο επικεφαλής της Παναχαϊκής Πέτρος Σταθάκης,  σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι του Σαββάτου μιλώντας για όλους και όλα.



Στην πρώτη του εμφάνιση , στους δημοσιογράφους, έκανε έναν εκτενή  απολογισμό λέγοντας: «Μιλάω για πρώτη φορά μετά από 15 μήνες, γιατί ήθελα να πρώτα να δείξουμε  έργο. Ξέρουμε σε ποια ομάδα έχουμε έρθει ως διοίκηση. Την πρώτη χρονιά πετύχαμε, έγινε καταπληκτική δουλειά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως παραμένει να είναι ένα δύσκολο πρότζεκτ αυτό που έχουμε αναλάβει.

Βέβαια πιστεύουμε πως είμαστε για τα δύσκολα και θα αντιστρέψουμε το κλίμα. Το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι άριστο.

Υπάρχουν πάντα τα προβλήματα, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να καταφέρεις το οτιδήποτε, αν δεν μπορέσεις να τα ξεπεράσεις».

Και πρόσθεσε με έμφαση : «Ήδη έχουμε κρατήσει τον περσινό κορμό και θα κυνηγήσουμε το όνειρο μας, στο οποίο χρειάζεται η συμμετοχή όλων!

Ο κόσμος  μπορεί να πάρει… μόνος του τα παιχνίδια, γι’ αυτό και δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω εκτός από την παρουσία του στην Αγυιά. Διαφορετικά το πρότζεκτ μας δεν θα μπορέσει να πετύχει»

Αλλα σημεία της συνέντευξης:

«Εχθροί και αντίπαλοι υπάρχουν, αλλά είμαστε Παναχαϊκή και δεν φοβόμαστε κανέναν».

 «Η περσινή χρονιά έχει κλείσει κατά 97% οικονομικά, από πέρσι τον Αύγουστο έχει δαπανηθεί ένα εκατομμύριο ευρώ, έχουν ξοφληθεί παλιές υποχρεώσεις και σιγά σιγά κλείνουμε όλα τα μέτωπα. Έπεσαν όλοι πάνω μας σαν… πιράνχας να μας κατασπαράξουν».

« δεν έχουμε και έσοδα γιατί  δεν παίζουμε αγώνες, και δεν μπορούν όλα να γίνουν από τη μια μέρα στην άλλη.

 «Όλες οι πρόσφυγες θα τακτοποιηθούν, ενώ και στην ΕΠΟ ξεπληρώνουμε ένα χρέος των 92 χιλ. ευρώ με ρύθμιση»

 «Βρήκαμε αρκετά χρέη, ακόμα και στο ΚΤΕΛ και σε Ξενοδοχεία ,μόνο οι προσφυγές ανέρχονται στις 370 χιλ. ευρώ, ενώ συνολικά έφταναν όλα τα χρέη στα 500 χιλ. ευρώ».

 «Δεν διανοούμαι ότι δεν θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα το πρωτάθλημα»

«Θα δώσουμε σκληρές μάχες τόσο εντός όσο εκτός αγωνιστικού χώρου για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει!».

 «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει την παρουσία του κόσμου, τα διαρκείας είναι ελάχιστα».

«Θέλουμε και την υποστήριξη των επιχειρηματιών της πόλης»

«Θέλουμε  στο γήπεδο 2.000 κόσμου και να μας στηρίζει συνέχεια οι οποίοι θα κάνουν για δέκα, αντί για 10.000. Από αυτό θα κριθούν ταπάντα».

«Ολοι να είμαστε μία οικογένεια»

«Από το αποτέλεσμα και την πορεία μας θα κριθεί πόσο θα μπόρεσω να ανοίξω την κάνουλα ( οικονομικής υποστήριξης )που έχω διαθέσιμη»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου