ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ : Με υπογραφή Πελετίδη 20 οικογένειες στην ανεργία.

 Η τοποθέτηση του δημάρχου κ. Πελετίδη ακύρωσε τον ουσιαστικό λόγο και την απόφαση να υπερασπίσει 20 οικογένειες εργαζομένων που ζητούσαν να παρατείνουν τη δουλειά τους για λίγους μήνες. Η τοποθέτηση του ήταν ορισμός της κενολογίας, λογοδιάρροιας, αμετροέπειας.

Μέσα από ένα καταγγελτικό λόγο κατά πάντων, αυτός και η Λαϊκή Συσπείρωση δεν στήριξαν και δεν ψήφισαν τα αιτήματα των εργαζομένων.
Οι εργαζόμενοι ζητούσαν με αίτημά τους να γίνει το δικαστήριο Αθήνα ή Πειραιά και η δημοτική αρχή να παραστεί δηλώνοντας ότι εξυπηρετούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στο Δήμο.

Στην ψηφοφορία η Λαϊκή Συσπείρωση του κ. Πελετίδη και με την ψήφο του  "συνεταίρου" κ. Πατούχα έδωσαν τη χαριστική βολή για την ελπίδα για δουλειά στους εργαζόμενους, με μία ψήφο διαφορά 21 έναντι 20 της αντιπολίτευσης.
Οι εργαζόμενοι της κοινωφελούς εξαπατήθηκαν από τον κ. Πελετίδη όταν πριν τις εκλογές του 2019 τους έταζε ότι θα τους μονιμοποιήσει και τους έστελνε έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν και τους ξέχασε την επόμενη μέρα των εκλογών, αφού πρώτα τους υφάρπαξε τις ψήφους με κάλπικες υποσχέσεις.
Τους παραδίδουμε στην κρίση των Πατρινών και των εργαζομένων.

-- 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου