Εξιχνιάστηκε κλοπή 30.000 ευρώ από Ιερό Ναό του Αγρινίου

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού που διαπράχθηκε, πριν από μια εβδομάδα σε Ιερό Ναό του Αγρινίου.

 


Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

 

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος στις 31-10-2022, ενεργώντας από κοινού με ακόμα δυο συνεργούς του, διέρρηξαν Ιερό Ναό και με την χρήση λοστού αφαίρεσαν από το χρηματοκιβώτιο, που βρισκόταν στο εσωτερικό του, το χρηματικό ποσό των (30.000) ευρώ, κοσμήματα – τάματα και (15) χρυσές λίρες Αγγλίας.

 

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν μεθοδικές έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση της υπόθεσης και την ταυτοποίηση του κατηγορούμενου, ο οποίος προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.

 

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου βρήκαν και κατέσχεσαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο (σκύλα), μήκους περίπου (30) εκατοστών.

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να διακριβωθούν τα στοιχεία των συνεργών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου