Σε 4 επίπεδα θα κινηθεί το φετινό πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα στο Δήμο Πύλου – Νέστορος.

– Οσον αφορά τα δέντρα, αυτά θα φωταγωγηθούν: το Σάββατο 3 /12 στο Βασιλίτσι στην Πλατεία Μπίζου στις 5 μ.μ., στην Ασίνη στην Πλατεία στις 6 μ.μ., την Κυριακή 4/12 στην Κορώνη στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου στις 6 μ.μ.. Εκεί θα ανέβει παιδική θεατρική παράσταση και θα ψαλλούν κάλαντα. Στη μουσική επιμέλεια θα είναι ο Γιάννης Σταθόπουλος και θα παρουσιαστούν χοροί λάτιν και τάνγκο από την ομάδα τουΓιώργου Νικολακόπουλου. Ακολουθούν οι φωταγωγήσεις: τη Δευτέρα 5 /12 στο Βλαχόπουλο στην Κεντρική Πλατεία στις 6 μ.μ., όπου θα ανέβει και η παράσταση “Christmas Show”. Την Τρίτη 6 /12 στου Χανδρινού στην Κεντρική Πλατεία στις 6 μ.μ. θα ανέβει το “Christmas Show”. Την Πέμπτη 8 /12 στη Μεθώνη στην Κεντρική Πλατεία στις 6 μ.μ. ο κόσμος θα διασκεδάσει με το “Christmas Show” και την Παρασκευή 9 /12 στην Πύλο στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων στις 7 μ.μ. αρχίζει η μεγάλη συναυλία με τον Πασχάλη σε ένα πάρτι γεμάτο παλιές και νέες επιτυχίες. Το Σάββατο 10 /12 στη Χώρα στην αυλή του Ναού Αγίου Γεωργίου στις 7 μ.μ. αρχίζει η συναυλία swing, jazz, bossa nova και pop-rock από την Χριστίνα Γκόλια. Την Κυριακή 11 /12 στο Χαρακοπιό στην Κεντρική Πλατεία στις 5 μ.μ. τα παιδιά θα διασκεδάσουν με το “Κουκλοθέατρο με τις “Στρίγκλες”” και θα ακούσουν μουσική από την παιδική χορωδία του Γιώργου Σκλήκα.

– Οι εκδηλώσεις για τους μαθητές των σχολείων θα γίνουν ως εξής: η παράσταση “Σχολική επίσκεψη” με ανιματέρ και διαδραστικά παιχνίδια ανεβαίνει την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 9 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Μεθώνης, στις 9 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Φοινικούντας, στις 11.30 π.μ. στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Πύλου. Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 9 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Κορώνης και στις 11.30 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Χαρακοπιού. Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ. στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Χώρας, στις 11.30 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Βλαχόπουλου και στις 11.30 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Χανδρινού.

– Οσον αφορά τη θρησκευτική μουσική, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στην Κορώνη στο Ναό Αγίου Δημητρίου στις 6 μ.μ. ξεκινά η εκδήλωση με τους “Αινούντες” υπό τη διεύθυνση Κυριάκου Κισκηρέα και με Τμήματα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Μεσσηνίας υπό τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Σιάχου.

– Τέλος, σόου με σαπουνόφουσκες – ξυλοπόδαρο και βίντατζ ποδήλατο θα γίνει: στη Χώρα στις 19 Δεκεμβρίου στο χώρο εξωτερικά του Ναού Αγίου Γεωργίου στις 6 μ.μ. και στη Μεθώνη στις 20 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία στις 6 μ.μ. Ακόμη, στην Πύλο στις 21 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων στις 6 μ.μ. Η παιδική θεατρική παράσταση “Ο μολυβένιος Στρατιώτης” θα παιχτεί στην Κορώνη στις 22 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου στις 8 μ.μ., στη Μεθώνη 23 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο στις 8 μ.μ. και στη Χώρα στις 24 στον κινηματογράφο “Rex” στις 8 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου