ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ : H EVA παρέσυρε τον Αδάμ...Η κινητοποίηση αναβλήθηκε...

Με ανακοίνωση  λίγη ώρα πριν την εκκίνηση της πορείας για την υπογειοποίηση του τρένου και την παραχώρηση του Ριγανόκαμπου, η δημοτική αρχή ανέβαλε την κινητοποίηση.


Ήταν  γνωστό πριν αρκετές μέρες από την μετεωρολογική υπηρεσία για τις καιρικές συνθήκες δεν θα ήταν ευνοϊκές, μάλιστα σε συνέντευξή του ο δήμαρχος διαβεβαίωνε ότι θα πραγματοποιηθεί "με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και με όλα τα πρόσφορα μέσα".

Δεν είναι μόνο οι κακές καιρικές συνθήκες, είναι η διασπαστική πολιτική το προηγούμενο διάστημα της δημοτικής αρχής, που έφεραν το αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν μερικές δεκάδες πολίτες στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Σε όλες τις ανακοινώσεις η δημοτική αρχή αντί να ενώνει και να προβάλλει το ομόφωνο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου προσπάθησε να καπελώσει την κινητοποίηση, προέβαλε σαν διοργανωτές "η δημοτική αρχή και οι σύλλογοι για την υπογειοποίηση".

Απομόνωσε τεχνηέντως τις παρατάξεις που είχαν στηρίξει ομόφωνα τα ψηφίσματα στο δημοτικό συμβούλιο τόσο για την υπογειοποίηση του τρένου όσο και για την απόδοση του Ριγανόκαμπου αδυνατίζοντας έτσι τα αιτήματα, επιπλέον στη συνέντευξη τύπου δεν είχε καλέσει τους συλλόγους του ανατολικού διαμερίσματος, ούτε παραβρέθηκε στη συγκέντρωση των συλλόγων του ανατολικού διαμερίσματος πριν μερικές ημέρες.

Ερώτημα πως με την προηγούμενη κυβέρνηση οργάνωσε πορεία 15 ημερών για την Αθήνα σε συνθήκες καύσωνα ενώ ανέβαλε μία κινητοποίηση σε κανονικές για την εποχή συνθήκες; Μάλλον δεν θέλει να κακοκαρδίσει τον Πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του.

Η παράταξή μας Ώρα Πατρών συμμετείχε στην κινητοποίηση. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε ενωτικά και αγωνιστικά την υπογειοποίηση του τρένου και την απόδοση του Ριγανόκαμπου.
Ο κ. Πελετιδης ας ρίξει τις ευθύνες στην EVA που παρέσυρε τον Αδάμ...


-- 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου