Συνέντευξη Τύπου με θέμα: 2ο KoumariaTrailSeries για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η ΚοινΣΕπ ΔΙΑΒΑ με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, διοργανώνει την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 το 2ο KoumariaTrailSeries. Μία σειρά αγώνων ορεινού τρεξίματος στον ευρύτερο ορεινό όγκο του Ομπλού και της Μαυρομανδήλας με εκκίνηση και τερματισμό το ιστορικό οινοποιείο «Achaia Clauss». Το ορεινό τρέξιμο είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα αυτή τη στιγμή με συνεχώς επεκτεινόμενη διάδοση σε πλήθος ατόμων κάθε ηλικίας και υποβάθρου. Η Πάτρα, αν και η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, δεν είχε καμία σοβαρή διοργάνωση σε αυτό τον τομέα και για αυτό το λόγο δημιουργήθηκε το KoumariaTrailSeries.



Ενδεικτικά την περσινή και πρώτη χρονιά διοργάνωσης ο αριθμός των αθλητών που έλαβαν μέρος ξεπέρασε τους 200 και οι συνοδοί τους ήταν περισσότεροι από 500 άτομα.Σκοπός μας, με την καθιέρωση του αγώνα ως θεσμού, είναι να καταστήσουμε την Πάτρα και τον ορεινό της όγκο προς Παναχαϊκό και τις γύρω περιοχές ως προορισμό για αγώνες ορεινού τρεξίματος και περιπατητικού τουρισμού.

Σημειώνεται ο φιλανθρωπικός σκοπός του αγώνα, καθώς μέρος των εσόδων θα κατευθυνθούν στη Φλόγα Πάτρας - Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια και στην Κιβωτό της Αγάπης - Άσυλο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων, αντιπρόσωποι των οποίων θα παρίστανται στην εκδήλωση.

Ο παιδικός αγώνας με σύνθημα: «Τα παιδιά τρέχουν για τα παιδιά» γίνεται αφιλοκερδώς και μόνο με εθελοντική συνεισφορά για την οικονομική ενίσχυση της Φλόγας Πάτρας. Το πλαίσιο της δράσης θα παρουσιαστεί στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00 στην αίθουσα της ΕΣΗΕΠΗΝ.

Τη συνέντευξη θα παραχωρήσουν ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, οι εκπρόσωποι της διοργάνωσης του αγώνα, Δημήτρης Αποστολόπουλος και Αντώνης Γιαννακόπουλος, ο εκπρόσωπος της «Achaia Clauss» Σπύρος Ρεπούσης και η εκπρόσωπος της Φλόγας Πάτρας, Αγγελική Ζαφείρη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου