Πατραϊκό Ημερολόγιο

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

-Διεθνής Ημέρα για τους Μετανάστες (O.H.E)

-Ημέρα Αραβικής Γλώσσας στα Ηνωμένα Έθνη (O.H.E)  

* 7 Hμέρες για τα Χριστούγεννα

-11.00 – 17.00 : Εορταστικό ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων

-ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» ΝΟΤΙΟ ΠΑΡΚΟ (ΠΡΩΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ)  Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για τα παιδιά σε συνεργασία με το  Εργατικό Κέντρο 18.00 Προβολή της ταινίας «Οι Κρουντς 2  (Νέα εποχή)»

 

-11.00  Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων  στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων (Μαιζώνος 200). Θα μοιραστούν δώρα  στα παιδιά  ενώ οι εργαζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στην γιορτή είναι καλεσμένοι όλοι οι δημοσιογράφοι των Μέσων Ενημέρωσης της Πάτρας, ανεξάρτητα  αν  είναι  ή όχι μέλη της Ένωσης.

-12.00 “Χριστούγεννα είναι…”  PATRASSANTABIKE 2022   σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Πατρέων - Καρναβάλι Πάτρας, Αφετηρία Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, και τερματισμός στην Πλατεία Γεωργίου. Ποδηλάτες ντυμένοι Άγιο-Βασίληδες θα παρελάσουν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης δίνοντας ένα χαρμόσυνο τόνο τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Στην αφετηρία θα βρίσκεται και η Δημοτική Μουσική Δήμου Πατρέων

-11.30 και 18.30 Αίθουσα Παμμικρασιατικού Συλλόγου Πλατεία Ελευθερίας :  "Ο Άγιος Βασίλης των Πάγων" της Μάρθας Βασκαντήρα σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ - ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΑΤΡΑΣ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Δραματοποίηση - Διασκευή - Σκηνοθεσία: Αθηνά Καλλιμάνη - ΓεωργιτσοπούλουΣυμμετέχει η Προπαιδική Χορωδία της Πολυφωνικής (Διεύθυνση: Μαριαλένα Μπόκαρη)

- Μουντιάλ 2022  Μεγάλος Τελικός : 17:00  (Στάδιο Lusail, Lusail) - ΑΝΤ1: Γαλλία - Αργεντινή

-18.00 Πολύεδρο :  Οσυγραφέας Ευάγγελος Μπορονικολός  θα παρουσιάσει  στο το βιβλίο του «το Διάλειμμα»,  που κυκλοφορεί από τις


εκδόσεις «΄Εσοπτρον» και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

-20.00 Αίθουσα  της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, Ρήγα Φερραίου 7 : για τα 130 χρόνια της  Φιλαρμονικής «Χριστουγεννιάτικη Γιρλάντα», ομιλία από τον Άκη Μπελεζίνη.

-20.00 Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου 
Christmas Concert από την Cantelena: Holy Night και το δέντρο των ευχών :  Η Cantelena μαζί με την διεθνούς φήμης σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου ζωντανεύουν ξανά την μαγεία των Χριστουγέννων. Μια συναυλία – μουσική παράσταση με έναν μοναδικό συνδυασμό: την παγκοσμίου φήμης σοπράνο και την ορχήστρα της να συμπράττει και να τραγουδά με τη χορωδία Cantelena.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου