Πατραϊκό Ημερολόγιο

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

* 3 Hμέρες για τα Χριστούγεννα

-09.00 – 14.00 και 17.30 – 21.00 : Εορταστικό ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων

-9:30-14:30 Γραφεία ΔΕΕΠ ΝΔ ΑΧΑΪΑΣ Εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του ΠΠΓΝ Ρίου

-10.00-20.00 Αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Ρήγα Φεραίου 58) Ο σύλλογος Ελληνοουκρανικής φιλίας Πάτρας "PALYANYTSYA" διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο παζάρι με χειροποίητες ουκρανικές δημιουργίες με στόχο να βοηθήσει τους Ουκρανούς πρόσφυγες που φτάνουν στην Πάτρα αλλά και στην Ελλάδα. Στο παζάρι θα μπορείτε να βρείτε κατασκευές, χριστουγεννιάτικα, λιχουδιές, βιβλία, κοσμήματα και πολλά άλλα τα έσοδα από τα οποία θα στηρίξουν οικογένειες που έρχονται προσπαθώντας να γλιτώσουν από τη φρίκη του πολέμου εξαιτίας της Ρωσικής εισβολής. Παράλληλα στο χώρο θα συγκεντρώνονται τρόφιμα. Κάθε συνεισφορά θα είναι μια σημαντική βοήθεια για τους Ουκρανούς πρόσφυγες που έχουν φτάσει στην Πάτρα.Κατά τη διάρκεια του παζαριού οι συμμετέχοντες θα μπορούν να λάβουν μέρος σε δημιουργικές δράσεις & να απολαύσουν ψυχαγωγικές.

-14.45 Γηπεδο Αγυιάς : Παναχαϊκή – Καλλιθέα ( 8η αγωνιστική, Super League 2.)

-18.00 Χριστούγεννα στο Πολύεδρο :  «Με βελόνα και κλωστή» Δημιουργούμε, μοναδικά χειροποίητα δώρα αγάπης           

-19.30 Χριστούγεννα στο Πολύεδρο:  Ο ποιητής Σπύρος Βρεττός διαβάζει αποσπάσματα από την τελευταία του συλλογή διηγημάτων «Η ψίχα».Συνοδεύει μουσικά ο Ανδρέας  Κότσιφας (πιάνο)


-20.30 Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου. O Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής με τα γιορτινά τους και με την πιο λαμπερή τους διάθεση, σας υποδέχονται σε ένα πρόγραμμα που έφτιαξαν ειδικά για τα φετινά Χριστούγεννα με αγαπημένες μελωδίες που τραγουδούν για πρώτη φορά. Μαζί με τον Μάριο και τον Γιώργο μία 10μελής ορχήστρα δεξιοτεχνών σολίστ, θα ερμηνεύσει όλες τις μελωδίες που παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου.

-20.30 -ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» ΝΟΤΙΟ ΠΑΡΚΟ (ΠΡΩΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ) Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες τα παιδιά Το Δημοτικό Ωδείο Πάτρας παρουσιάζει Θεατρικό Αναλόγιο «Έρωτας στα χιόνια» του Αλεξ. Παπαδιαμάντη με τον Ευγένιο Βούλγαρη.


-20.30 – 22.30
 Live 1550 και Σταρόβας, Πλατεία Γεωργίου. Διοργάνωση : Εμπορικός Σύλλογος.

-21:30 Δημοτικό Θέατρο Απόλλων : Προδοσία από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας . Σκηνοθεσία : Γιώργος Ζαμπουλάκης. Την ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου καταγράφει ο Χάρολντ Πίντερ. Ο θεατής έρχεται αντιμέτωπος με το  παιχνίδι των σχέσεων, με τις κρυφές επιδιώξεις, τις σκόπιμες αποκρύψεις, τα μυστικά και τα ψέματα αλλά κυρίως με τις αντιφάσεις της ζωής . Πληροφορίες-κρατήσεις: 2610273613



*Επιμέλεια Ανδρέας Αλεξ. Βρής, dytikosaxonas@gmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου