Πατραϊκό Ημερολόγιο


ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

* 6 Hμέρες για τα Χριστούγεννα

 

-08.00 Εναρξη του νεου ραδιοφωνικού σταθμού PELOPONNISOS fm_104.1

 

-09.00 – 14.00 και 17.30 – 21.00 : Εορταστικό ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων

-9.30-13.30 και 18.00-21.00 Τα παιδιά, οι γονείς και οι φίλοι του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» Παράρτημα Ν. Αχαΐας, σας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που διοργανώνουν στο γραφείο του Συλλόγου (Φιλοποίμενος 28, Πάτρα 2ος όροφος)  έως 23 Δεκεμβρίου. Το παζάρι θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή. Τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του πολύπλευρου έργου της «Φλόγας.

 

-12.00 Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος (Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 32) Ημερίδα ενημέρωσης με θέμα τη χορήγηση σήματος «Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό ΠΔΕ», στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Δράσεις Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαου Κοροβέση.

 

-15:00 Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής). Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος Μεταξύ άλλων  θεμάτων είναι και η έγκριση του Περιφερειακού Σχεδίου για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ) της ΠΔΕ.

 -17:00  24ηειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την έγκριση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

 

-ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» ΝΟΤΙΟ ΠΑΡΚΟ (ΠΡΩΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ) Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για τα παιδιά σε συνεργασία με το  Εργατικό Κέντρο:  20.00 Συναυλία με την Παιδική Χορωδία, το σύνολο «Κρούσις» και την Χορωδία Δωματίου του Δημοτικού Ωδείου.

 

-18.00 Αμφιθέατρο του Αρχαιολογικού Μουσείου (Νέα Εθνική Οδός Πατρών – Αθηνών 38 – 40) : Εκδήλωση αφιέρωμα στη μαρτυρική Κύπρο, που αποτελεί σπονδή στους ήρωες του αγώνα κατά της τουρκικής εισβολής το 1974. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυριάκου Κενεβέζου, ο οποίος και θα απευθύνει χαιρετισμό. Την εκδήλωση τιμής και μνήμης, συνδιοργανώνουν η Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ), ο Σύνδεσμος Αχαΐας – Κύπρου «ΑΧΑΙΩΝ ΑΚΤΗ» και ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών. Ενεργό συμμετοχή θα έχει ο Σύλλογος Αγωνιστών Κύπρου 1974 Νομού Αχαΐας η «Ενότητα».

 

-20.00 Καθολική Εκκλησία Αγίου Ανδρέα Μαιζώνος 81 : Συναυλία Χριστουγέννων, με την μικτή Χορωδία του Ναού και την ανδρική του «Ορφέα».

 

-19.00 και 21.30 Αίθουσα 3 της Grouper Cinemas (πρώην Odeon VesoMare). Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας. "Η Μεγάλη Ρήξη" μια γαλλική ταινία με χιούμορ και σύγχρονο κοινωνικοπολιτικό προβληματισμό. Η ταινία θα προβληθεί σε δύο προβολές, ώρες

Με το κλείσιμο των προβολών του έτους 2022 θα υπάρξει ένα μικρό κέρασμα για ανταλλαγή ευχών..

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου