Η Ελλάδα θέλει σταθερότητα, συνέπεια και συνέχεια με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΥΝΑΒΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 Την πλήρη ικανοποίησή της εκφράζει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας για την πρωτοφανή συμμετοχή των πολιτών της Πάτρας στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.Σε ανακοίνωσή τους ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, τα Μέλη και οι Τομεάρχες της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας ευχαριστούν τους εκατοντάδες πολίτες της Πάτρας που κατέκλυσαν τους χώρους του ξενοδοχείου (ημιόροφος , ισόγειο , εξώστες κ.α.) καθώς και αυτούς που παρακολούθησαν διαδικτυακά μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Οργάνωσης την ανεπανάληπτη σε όγκο και παλμό Πολιτική Εκδήλωση ενώ ευχαριστούν τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή τους και βρέθηκε ως κεντρικός ομιλητής προκειμένου να αναλύσει το Κυβερνητικό Έργο και τις μεταρρυθμίσεις που γίνονται στην χώρα μας.

Στην ανακοίνωση της Δ.Ε.Ε.Π. επισημαίνεται:

«Στο κατώφλι της νέας χρονιάς, απευθυνόμαστε ειδικά σε σας, τη ψυχή της παράταξης στην Πάτρα.Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας και σας καλούμε δίπλα μας, στον όμορφο αγώνα για τη νέα μας νίκη. Για την αυτοδύναμη Ελλάδα και την πανίσχυρη Νέα Δημοκρατία με πρωθυπουργό τον ηγέτη μας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μεταφέρουμε όλοι μαζί στελέχη, παλιά και νέα μέλη το μήνυμα της παράταξης σε κάθε πολίτη, σε κάθε γειτονιά της Πάτραςκαι σε ολόκληρη την Αχαΐα. Με ανοιχτή σκέψη, ενωτική διάθεση, αλλά και πειστικά επιχειρήματα. Γιατί η χώρα δεν μπορεί να ξαναζήσει τον εφιάλτη του παρελθόντος ή να γίνει αιχμάλωτη της ακυβερνησίας. Θέλει Σταθερότητα, Συνέπεια και Συνέχεια! Η Αχαΐα αλλάζει . Βαδίζει μπροστά . Κοιτάει ψηλά

Εμπρός, λοιπόν, να κάνουμε το 2023 αφετηρία μιας νέας αισιόδοξης πορείας. Με  πυξίδα μας, τον πατριωτισμό της ευθύνης και την ευημερία της κοινωνίας. Με το εθνικό τιμόνι, στα χέρια εκείνων που ξέρουν να αντιμετωπίζουν τις τρικυμίες. Και τις γαλάζιες καρδιές και τις σημαίες μας ψηλά! Υγεία και καλή δύναμη σε όλους»!

 

 

                                                                                                                        ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ            

                                                                                                                                    ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου