Επιμελητήριο Αρκαδίας: Έφυγε η πρώτη αποστολή με είδη πρώτης ανάγκης Συγκινητική η ανταπόκριση στο κάλεσμα για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας

Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, στάλθηκε η πρώτη αποστολή του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με είδη πρώτης ανάγκης.

Τεράστια, άμεση και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των επιχειρήσεων και των πολιτών, στο κάλεσμά του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, που έκανε η Μεταφορική «Αποστολόπουλος», να έχει ήδη συγκεντρώσει τεράστιο όγκο από είδη πρώτης ανάγκης.

Σημειώνεται ότι το επόμενο διάστημα η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας θα έρθει σε επαφή με τα Επιμελητήρια των πληττόμενων περιοχών της Τουρκίας προκειμένου να ενημερωθεί για τις ανάγκες των επιχειρήσεων και για τις συνέργειες που μπορεί να προκύψουν μεταξύ των επιχειρήσεων της Αρκαδίας και της Τουρκίας.



 Μήνυμα Προέδρου Επιμελητηρίου Αρκαδίας

«Η βιβλική καταστροφή που έπληξε τους συνανθρώπους μας, δεν επέτρεψε να χαθεί χρόνος. Παρών και στην πρώτη γραμμή, όπως πάντα, το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενήργησε άμεσα, προκειμένου να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα και αγαθά.

Ευχαριστούμε θερμά τις επιχειρήσεις και τους πολίτες της Αρκαδίας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και με την έμπρακτη προσφορά τους απέδειξαν ότι είναι ο βασικός κρίκος στην αλυσίδα αλληλεγγύης.

Για όσους δεν πρόλαβαν, λόγω της παύσης της παράτασης, τους ενημερώνουμε ότι βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τους αρμόδιους φορείς της Τουρκίας και της Συρίας σχετικά με τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν το επόμενο διάστημα και θα ενημερώσει σχετικά με ανακοινώσεις μέσα από τα ΜΜΕ και την ιστοσελίδα του www.arcadianet.gr».

 

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2 (εσωτ.6)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου