Ωρολογιακή Βόμβα σε περίπτωση πυρκαγιάς σε Ειδικό Σχολείο της Πάτρας και η Δημοτική Αρχή, «σφυρίζει» αδιάφορα.

Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», έχοντας ως γνώµονα το ενδιαφέρον της για την ασφάλεια των µαθητών και των εκπαιδευτικών, αποστείλαμε και νέα επιστολή στο Γραφείο Πυρασφάλειας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Αχαΐας, σχετικά με τα μέτρα πυροπροστασίας ειδικότερα του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αχαΐας.

Στη σκιά της Εθνικής Τραγωδίας των Τεμπών, καθώς και της αδιαφορίας που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα η Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Υποκρισίας στην Πάτρα, για την Πυρασφάλεια ειδικότερα στα Ειδικά Σχολεία και τους κινδύνους που διατρέχουν. 

 Παρόλο που η Δημοτική Αρχή ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ, κατέβαλε Διοικητικό Πρόστιμo των 3.000€ που της επιβλήθηκε το 2019 για το  Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αχαΐας, μέχρι σήμερα δεν έπραξε τίποτα.

Απεναντίας επέδειξε μια Εγκληματική Αδιαφορία.

Αδιαφόρησε να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα όταν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα, υπάρχει στο υπόγειο Υποσταθμός Μέσης Τάσης και σε περίπτωση βραχυκυκλώματος και πυρκαγιάς, θα ζήσουμε τραγικές στιγμές.

Και τότε δεν θα μιλάμε για ανθρώπινα λάθη ή την κακιά στιγμή.

Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» σήμερα ήδη, στείλαμε εκ’ νέου επιστολή στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για το συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα, γιατί με τις ζωές των παιδιών δεν παίζουμε.

Πολύ περισσότερο όταν βρίσκονται πάνω σε μια Ωρολογιακή Βόμβα.


Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ

πρώην Υφυπουργός Εργασίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου