ΠΑΤΡΑ : Κρύβουν ότι λεηλατήθηκε η αίθουσα «Αίγλη»;

 

Τι συμβαίνει με την αίθουσα του Δήμου «Αίγλη» στη vesomare? Υπάρχουν μαρτυρίες ότι τις τελευταίες εβδομάδες δεν παραχωρείται για χρήση σε όποιον συλλογικό φορέα και αν τη ζητήσει. Οι αρμόδιοι με διάφορα προσχήματα το αποφεύγουν χωρίς να δίνουν πολλές εξηγήσεις,   επικαλούμενοι αορίστως διάφορες δικαιολογίες για την άρνηση που προβάλουν όπως ότι έχουν βλάβη τα ηλεκτρολογικά.

Υπάρχουν όμως ενδείξεις ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί αλλά ο Δήμος, για προφανείς λόγους,  τηρεί σιγή. Κατά μία πληροφορία γνωστοί-άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο νύκτα και τον λεηλάτησαν ξηλώνοντας  ότι μπορούσε να ξηλωθεί, μη αφήνοντας τίποτα στη θέση του. Ετσι η αίθουσα έχει μείνει εντελώς γυμνή από εξοπλισμό και κάθε είδους υποδομή που υπήρχε μέσα και κυριολεκτικά έχει προς το παρόν αχρηστευθεί.

Εκτιμάται ότι οι δράστες μπήκαν μέσα  παραβιάζοντας εύκολα την  πίσω πόρτα, όπου είναι και ένα μικρό πάρκινγκ που τους διευκόλυνε και για να φορτώσουν ανενόχλητοι ότι άρπαξαν, ενώ δεν έγιναν αντιληπτοί ούτε από τους μόνιμους φύλακες του πολυχώρου που κινούνται μόνο από την εσωτερική πλευρά του, όπου υπάρχει και η μεγάλη κίνηση. Προφανώς  θα έχει ενημερωθεί η αστυνομία. Καλό θα ήταν πάντως ο Δήμος να γνωστοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει γιατί οι φήμες οργιάζουν.

πηγή : kirix.gr ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞ. ΒΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου