ΠΑΤΡΑ : Πλήθος κόσμου κατέκλεισε το Royal για την ομιλία του Πέτρου Ψωμά


Με ενθουσιασμό και πλήθος κόσμου, που κατέκλυσε τις αίθουσες του Royal στην Πάτρα, πραγματοποιήθηκε χθές βράδυ   η εκδήλωση παρουσίασης του οράματος του σπιράλ για ην Πάτρα του αύριο από  τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Ψωμά.
 

O Πέτρος Ψωμάς παρουσίασε  ενώπιον εκατοντάδων Πατρινών, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σπιράλ, το όραμα της δημοτικής παράταξης, με συγκεκριμένες ρεαλιστικές προτάσεις ανά τομέα αρμοδιότητας του Δήμου Πατρέων.

 


 Με πηγές έμπνευσης της δημοτικής του παράταξης, το ένδοξο παρελθόν της πόλης, τις καλές πρακτικές άλλων δήμων της χώρας, το δίκτυο δημάρχων που έχει δημιουργήσει, παρουσίασε  τεκμηριωμένες προτάσεις-λύσεις που έχουν επεξεργαστεί όλες οι Ομάδες Εργασίας του σπιράλ.

Μιλώντας για το μέλλον, διευκρίνισε πως υπάρχουν πράγματα στην πόλη που μπορούν να αλλάξουν σε ορίζοντα 5ετίας, άλλα που απαιτούν περισσότερο χρόνο, αλλά και βάσεις, που αξίζει να τεθούν, για να μπει η Πάτρα σε τροχιά προόδου και ανάπτυξης.

Κατά την ομιλία του ο Πέτρος Ψωμάς, ως υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, έδωσε έμφαση στον ανεξάρητο χαρακτήρα της παράταξης ("χωρίς κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις, υπερ-κομματική προσπάθεια, ιδεολογία μας είναι η Πάτρα), στην εξωστρέφεια του σπιράλ που εγγυάται την αναγκαία εξωστρέφεια της πόλης και στην ποικιλία χρηματοδοτικών εργαλείων που έχουν αναζητηθεί και βρεθεί (ευρωπαϊκά., εγχώρια, τοπικά) και καθιστούν υλοποιήσιμο και απολύτως εφικτό το προτεινόμενο πρόγραμμα για την Πάτρα το αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου