Σκανδάμης για υπόθεση βιασμού : Διπλή θυματοποίηση

 Ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τη γνωστή υπόθεση της δικηγόρου και στελέχους του ΠΑΣΟΚ που κατήγγειλε το βιασμό της :

«Η δικηγόρος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που ανέφερε στις αρχές την τρομακτική υπόθεσή της ώστε να ελεγχθεί ποινικά,εμφαίνεται όλο και περισσότερο πως υπόκειται σεμια διπλή θυματοποίηση. Μια ως θύμα του καταγγελλόμενου βιασμού και μια ως θύμα καταστροφής της προσωπικότητας της από εγκληματικά τρόλς, εγκληματικά μέσα και άθλια κομματικά στελέχη, που είναι βουτηγμένα στον υπόκοσμο της προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. 

 Πίσω από όλα αυτά συντρέχει και ο πατριαρχικόςνεοσυντηρισμός, που ο αισχρός κομματικός λόγος άλλοτε τον συγκαλύπτει και άλλοτε τον αναπαράγεικαι που θέλει και πάλι τη θέση της γυναίκας να ανήκει στην χαμηλότερη κοινωνική τάξη, με τις άλλες τάξεις να έχουν σκοπό να την κρατούν για πάντα εκεί.

Η συντρόφισσα που δεν δημοσιοποίησε το εις βάρος της έγκλημα, αλλά ακολούθησε το δρόμο της δικαιοσύνης, είναι το σύμβολο της γυναίκας που τολμά να καταγγείλει και για αυτό "τεμαχίζεται" ως άνθρωπος.

Ο κάθε δημοκρατικός πολίτης ας υψώσει το ανάστημά του για να τελειώνουμε μια και καλή με ό,τι κρατά τη γυναίκα και τη χώρα μας καθηλωμένη».

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου