Συνάντηση εργασίας της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας με τους Υποψήφιους Βουλευτές

Συνάντηση εργασίας με τους δώδεκα Υποψήφιους Βουλευτές Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας την προσεχή Τετάρτη 19 Απριλίου 2023 στη 1 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της Πάτρας. Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης θα παρουσιάσει το πρόγραμμα δράσεων και παρεμβάσεων της Οργάνωσης σε ολόκληρη την Αχαΐα (εκδηλώσεις, ομιλίες, επισκέψεις, κ.α.) ενώ θα συζητηθεί και η στρατηγική την προεκλογική περίοδο.

 Προσκαλεσμένοι είναι οι Υποψήφιοι Βουλευτές : Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ευσταθία Γιαννιά, Ανδρέας Κατσανιώτης, Ιωάννης Κουκουβέλας,Παναγιώτα Παυλοπούλου, Νικόλαος Σπηλιόπουλος, Ευρωπία Συνοδινού, Αθηνά Τραχήλη, Άγγελος Τσιγκρής,Γεώργιος Τσίρης, Ανδρέας Τσώκος, Ιάσονας Φωτήλας.

·       Η παρουσίαση των Υποψηφίων Βουλευτών Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στους πολίτες της Πάτρας θα πραγματοποιηθεί τη μεταπροσεχή Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 στις 7:30 το απόγευμα κατά την διάρκεια του Αγιασμού του Εκλογικού Κέντρου το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αγίου Ανδρέου – Ερμού.

·       Την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 7:30 το απόγευμα συνεδριάζει η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας ενώ σε λίγες ημέρες θα παρουσιαστεί και η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου