Συνάντηση Πέτρου Ψωμά με τον Σύλλογο των εν Αθήναις Πατρινών

 Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου και του Θάνου Δούρουστα γραφεία στην Αθήνα

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πατρέων Πρωτευούσης "Ο Πρωτόκλητος Ανδρέας" είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς, την Κυριακή στην Αθήνα. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του Συλλόγου, στην Πλατεία Κάνιγγος, με αφορμή την παρουσίαση του λευκώματος "Καρναβαλική Πάτρα" του δημοσιογράφου Παναγιώτη Ρηγόπουλου, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του δραστήριου Συλλόγου.

 Ο Πέτρος Ψωμάς, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο του σπιράλ, Θάνο Δούρο, είχε την ευκαιρία να μιλήσει στα μέλη του συλλόγου για το όραμά του για την Πάτρα του αύριο, την εξωστρέφεια με την οποία το σπιράλ θα διοικήσει την πόλη και τη διάθεση συνεργασίας με ιστορικά πατρινά σωματεία, στα οποία και σαφώς συγκαταλέγεται ο ιστορικός Σύλλογος των εν Αθήναις Πατρινών. Από την πλευρά τους, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θεοδόσης Γεωργίου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενημέρωσαν τους αυτοδιοικητικούςαπό την Πάτρα για την πρόθεση ανάληψης πρωτοβουλιών για δράσεις και εκδηλώσεις σχετικές με την πόλη. Ο επικεφαλής του σπιράλ άκουσε με ικανοποίηση την ιδέα διοργάνωσης ενός αυτοδιοικητικούdebate στην Αθήνα, με συμμετοχή όλων των υποψηφίων δημάρχων για τον Δήμο Πατρέων, για το οποίο ο Πέτρος Ψωμάς δήλωσε ήδη πρόθυμος να συμμετάσχει.

Στη συνάντηση, εκτός του Προέδρου, συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος Άλμπερτ Μπάρρυ, η Γραμματέας ΜάρηΔεληβοριά, η Έφορος Νάντια Μπαράκου, η Ταμίας Σπυριδούλα Χριστοδούλου και το μέλος ΔΣ Νικόλαος Μπότσαρης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Πέτρος Ψωμάς και Θάνος Δούρος συναντήθηκαν και συζήτησαν με πολλά μέλη του Συλλόγου, παλιούς και νεότερους Πατρινούς που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα. Θέμα συζήτησης με όλους η αγαπημένη γενέτειρα, η σημερινή της κατάσταση και οι μελλοντικές προοπτικές της. Με το Διοικητικό Συμβούλιο το ραντεβού ανανεώθηκε για την Πάτρα, για μια επίσκεψη στο γραφείο του σπιράλ που θα πραγματοποιηθεί προσεχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου