ΠΑΤΡΑ : Test event με 100 συμμετοχές, το πρόγραμμα

Ξεκινά την Παρασκευή 28 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή  30 Απριλίου το Grimaldi European IQFOiL Test Event.

Πρόκειται για την πρόβα τζενεράλε για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα IQFOiL το οποίο θα φιλοξενηθεί στον Πατραϊκό κόλπο από τις 7 έως τις 14 Μαΐου.

Τους αγώνες θα  διοργανώσει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών, σε συνδιοργάνωση με την Παγκόσμια Κλάση IQFOIL, την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων.

 Στο Grimaldi European IQFOiL Test Event θα συμμετάσχουν περισσότεροι από  100 πρωταθλητές και πρωταθλήτριες από σχεδόν όλο τον κόσμο! Γιατί μπορεί η διοργάνωση να αφορά στην προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά επειδή επί της ουσίας θα αποτελέσει κριτήριο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το ενδιαφέρον είναι τεράστιο από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Αναλυτικά για το Grimaldi Test Event European IQFOiL έχουν δηλώσει μεταξύ άλλων συμμετοχή πρωταθλητές και πρωταθλήτριες από την Ελλάδα, τη Γερμανία, την Ολλανδία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Αυστρία, την Κροατία, την Κύπρο, την Ισπανία, το Ισραήλ, την Ελβετία, την Πολωνία  και ακόμη από Χονγκ Κονγκ, Κίνα, Αυστραλία, Αρούμπα, τη Μεγάλη Βρετανία μέχρι και από τη  Νέα Ζηλανδία.

«ΚΑΤΑΛΗΨΗ» ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ

Πολυπληθέστερη αποστολή είναι αυτή της Κίνας, καθώς έχουν δηλωθεί για να συμμετάσχουν στο  Grimaldi European IQFOiL Test Event 12 πρωταθλητές από τη χώρα της Ασίας, που βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα και κάνουν προπονήσεις προκειμένου να προσαρμοστούν στις κλιματολογικές συνθήκες.

«ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ» Ο ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ

Σύμφωνα με τις επιταγές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας το χρώμα που επιβάλλεται να κυριαρχεί στην Κατηγορία IQFOiL είναι το κόκκινο. Τόσο λοιπόν στη διάρκεια του Grimaldi Test Event European IQFOiL, όσο και στη διάρκεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ο Πατραϊκός θα «κοκκινίσει»!

Πρόγραμμα Grimaldi European IQFOiL Test Event

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

10.00-13.00: Τεχνικός έλεγχος-καταμετρήσεις.

14.00: Μίτινγκ προπονητών και αθλητών

15.00: Έναρξη αγώνων

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

10.00: Μίτινγκ προπονητών και αθλητών

12.00: Έναρξη αγώνων

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

10.00: Μίτινγκ προπονητών και αθλητών

12.00: Έναρξη αγώνων

18.00: Απονομές

* Στο Grimaldi Test Event European IQFOiL οι αθλητές θα ξεκινούν μπροστά από το Porto Rio και ο στίβος που θα διαγωνίζονται θα διαμορφώνεται ανάλογα κάθε φορά με τις κλιματολογικές συνθήκες, ενώ ο τερματισμός υπολογίζεται ότι θα γίνεται στην Πλαζ στην Αγυιά στην Πάτρα.

** Τους Αγώνες μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από το κανάλι της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στο Youtube πατώντας ΕΔΩ ή από τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/@HELLENICSAILINGFEDERATION

#iqfoilpatras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου