Σύλλογος Γονέων Ατόμων με νοητική αναπηρία «ΜΑΧΗΤΕΣ» : ΜΑΤΖΙΚ 2023,

 Την Τετάρτη 24 Μαΐου ο Σύλλογος Γονέων Ατόμων με νοητική αναπηρία  «ΜΑΧΗΤΕΣ», διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά με μεγάλη επιτυχία την  εκδήλωση ΜΑΤΖΙΚ 2023, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  και  χαιρέτησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος και ο Δήμαρχος Πατρέων Κωνσταντίνος Πελετίδης.  Παραβρέθηκαν  επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Τάκης Παπαδόπουλος, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

 
Στην εκδήλωση
έλαβαν μέρος :

Η ομάδα κρουστών των Μαχητών με εμψυχωτές τον κύριο Νίκο Φορλίδα και την κυρία Ελένη Αποστολοπούλου, η χορωδία «ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ» του 45Ο Δημοτικού σχολείου Πατρών με μαέστρο την εκπαιδευτικό κυρία Δήμητρα Πίτσου.

Στην συνέχεια παρουσιάστηκε μουσικοχορευτικό δρώμενο με τίτλο « ΦΘΑΣΕ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ » παραγωγής και σκηνοθεσίας  της κυρίας ΜαριμίλληςΑσημακοπούλου. ΤουςΜαχητέςπλαισίωσανεπί σκηνής  μαθητές και μαθήτριες του “M.A. SchoolofPerformingArts   καθώς και οι μικροί μαθητές του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής – Νηπιαγωγείο «ΝΑΥΤΙΛΟΣ».

 Η εκδήλωση συνεχίστηκε  με το μουσικό συγκρότημα «AboveSuspicion», και την «Ελεύθερη Ορχήστρα» υπό τη διεύθυνση του κυρίου Δημήτρη Τζαβάρα .

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε με την ευγενή στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,  στην οποία οφείλουμε θερμές  ευχαριστίες. Καθοριστική ήταν και η συμβολή της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων - ΚαρναβάλιΠάτρας με την παραχώρηση του χώρου των Παλαιών Σφαγείων για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης, και για αυτό ευχαριστούμε προσωπικά την κυρία Ήρα Κουρή.

Επίσης, ευχαριστούμε την εταιρεία ΛΟΥΞ  για την προσφορά της στα αναψυκτικά, το τμήμα Νοσηλευτριών του Ερυθρού Σταυρού για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, το διαφημιστικό γραφείο Emphasis, την εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ και όλες τις διαδικτυακές πύλες που προώθησαν την εκδήλωσή μας.

Παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με εκπροσώπους τους :

Το Σταθακοπούλειο Κληροδότημα,ο Σύλλογος «Φλόγα» Πάτρας,ο Ιατρικός  Σύλλογος Πατρών , το Τεχνικό Επιμελητήριο,  ο «Μορφωτικός Σύλλογος Κυριών Πάτρας», ο ΣοροπτιμιστικόςΌμιλος Πάτρας «Δανιηλίς», το «Άλμα Ζωής» Πάτρας,ο Όμιλος   «Αγκαλιάζω» Πάτρας,  ο Σύλλογος «Αλκυόνη» Δωρίδας, εκπρόσωποι της «Μέριμνας» Πάτρας.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους, όσοι παρευρέθηκαν  και στήριξαν την εκδήλωσή μας  και κυρίως τους συντελεστές και τους εργαζόμενους του Συλλόγου, που πέραν της άρτιας οργάνωσης,έδωσαν την ψυχή τους για αυτή μας τη γιορτή. Κι έτσι για μια ακόμα φορά αναδείχθηκε ότι η σύμπραξη ατόμων με ή χωρίς αναπηρία , μικρών ή μεγάλωνδιά μέσου της κίνησης, του ρυθμού και της μουσικής ενώνει, δημιουργεί ουσιαστικές σχέσεις και φιλίες και καταρρίπτει τα στερεότυπα .

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου