«ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ»: ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ:

«Ο πρόεδρος της ΤΕΡΝΑ «αδειάζει» τον …γαμπρό του και υπουργό του Μητσοτάκη, Γιώργο Γεραπετρίτη!» 

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΚΑΘΟΔΟ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα που είχαν δημιουργήσει οι νεολαίοι του κόμματος, πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα στην πλ. Ομονοίας της Αθήνας, τα εγκαίνια και ο αγιασμός των γραφείων των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», που συνοδεύτηκαν από αποκάλυψη – βόμβα του προέδρου τους Νίκου Νικολόπουλου για το έγκλημα των Τεμπών, καθώς και με ανοικτό προσκλητήριο προς τα πατριωτικά κόμματα, για κοινή κάθοδο στις εκλογές της 2ας Ιουλίου!


 

 Ο πρ. υφυπουργός, έχοντας δίπλα του τον αντιπρόεδρο του κόμματος, πρ. βουλευτή Κώστα Κατσίκη, παρουσίασε επίσημο έγγραφο της εταιρείας ΤΕΡΝΑ, του Μιχάλη Γουρζή, στο οποίο διαψεύδονται όλοι οι  ισχυρισμοί του υπουργού και γαμπρού του Γιώργου Γεραπετρίτη, για δήθεν ύπαρξη τηλεδιοίκησης, για εκσυγχρονισμό και ομαλοποίηση της λειτουργίας των ελληνικών σιδηροδρόμων!

«Πρόκειται για ένα μεγαλοπρεπές πολιτικό άδειασμα, ειδικά επειδή προέρχεται από τον πρόεδρο της ΤΕΡΝΑ, που είναι και συγγενής του υπουργού» είπε ο Νίκος Νικολόπουλος, προσθέτοντας:

«Όπως αποδεικνύεται από το επίσημο έγγραφο της ΤΕΡΝΑ, δεν ισχύει καμία από τις σχετικές δηλώσεις Γεραπετρίτη, με τις οποίες η Κυβέρνηση επιχείρησε να παρουσιάσει ως μαγική εικόνα τα κενά, τα λάθη και τις εγκληματικές παραλείψεις των τρένων επί των ημερών της, που οδήγησαν στο έγκλημα των Τεμπών και τη δολοφονία 57, ίσως και περισσότερων, αθώων ανθρώπων!»

Ο Νίκος Νικολόπουλος, που χθες μετέβη ως επικεφαλής αντιπροσωπείας των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» κεντρικής Ελλάδας στον τόπο του δυστυχήματος για να προσευχηθεί για τις ψυχές των αδικοχαμένων επιβατών και να καταθέσει λουλούδια ως ένδειξη σεβασμού και μνήμης, προχώρησε σε αποκαλύψεις για το διαχρονικό  σιδηροδρομικό έγκλημα:

«Από το 1998 έως σήμερα, έχω κάνει ως βουλευτής συνολικά 66 κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις για τα τρένα  και έχω καταθέσει 6 μηνυτήριες αναφορές στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για το «πάρτι» των σιδηροδρόμων!

Έχω καταγγείλει τους πολιτικούς υπαίτιους του δυστυχήματος, που αντί να διαθέσουν τα κονδύλια για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου που άλλωστε και προορίζονταν, αυτά κατέληξαν με διάφορα κόλπα στις τσέπες  - πολιτικών της λαμογιάς - ημετέρων "ποντικών" και βεβαίως των νταβατζήδων μεγαλοεργολάβων της διαπλοκής.

Καταγγελία είχα κάνει στη Βουλή για το δυστύχημα στο Άδενδρο. Τότε μιλούσα για «εγκληματικές ευθύνες», που προκύπτουν εξαιτίας της μη λειτουργίας των συστημάτων ασφαλείας και εγκαλούσα την κυβέρνηση γιατί κάποιοι συνεχίζουν ατιμώρητοι και ανεξέλεγκτοι να καλύπτουν τις καθυστερήσεις των έργων του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ. 

Αυτές οι καταγγελίες  «θάφτηκαν» από το ΜΜΕ και μόλις τώρα με εντολή Μητσοτάκη και για τους δικούς του προφανείς λόγους, τα κωλο- Πετσωμένα ΜΜΕ, το έβγαλαν στη δημοσιότητα! Τότε όμως είχαν σιωπήσει! Δεν θα σταματήσω, εάν δεν αποκαλυφθεί η αλήθεια και αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους»

 

ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ο Νίκος Νικολόπουλος, στην ομιλία του, απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα σε όσους δεξιούς πολιτικούς σχηματισμούς από τον πατριωτικό χώρο δεν προτίθενται να κατέλθουν στις εκλογές του Ιουλίου, προσφέροντας ισότιμη συνεργασία και εκπροσώπηση στη Βουλή:

«Λόγω της λίστας που προβλέπεται στις δεύτερες εκλογές, πάνε περίπατο οι όποιες μωρο-φιλοδοξίες πιθανόν υπάρξουν από ορισμένους. Καλούμε για καθαρές συμμαχίες πάνω στο τραπέζι και στο φως της δημοσιότητας!

Στις εκλογές του Μάϊου, από τις οποίες το σύστημα Μητσοτάκη – Πιερρακάκη με τη συνδρομή του Αρείου Πάγου, μάς έκοψε, είχαμε ήδη καταθέσει 200 υποψηφίους, περισσότερους από όλα τα μικρά κόμματα, έχοντας καλύψει την Επικράτεια. Έχουμε μια ανοικτή αγκαλιά και περιμένουμε όσους πατριωτικούς σχηματισμούς το επιθυμούν, να κατέβουμε ενωμένοι στις εκλογές της 2ας Ιουλίου για να μπούμε στη Βουλή!»

«ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ»

Τέλος, αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, ο Νίκος Νικολόπουλος εξαπέλυσε μύδρους κατά των εταιρειών σφυγμομετρήσεων της κοινής γνώμης: «Κάποιοι από αυτούς, καλύτερα να κάνουν τους …παπατζήδες! Όχι τους δημοσκόπους! Στην Κύπρο γελοιοποιήθηκαν, στην Τουρκία ξεφτιλίστηκαν και παλαιότερα και στην Ελλάδα, απέτυχαν οικτρά!

Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει το βράδυ των εθνικών εκλογών, αυτή την Κυριακή, με την παταγώδη αποτυχία που αναμένεται να σημειώσουν, σε σχέση με τα πραγματικά αποτελέσματα. Σε αυτή την περίπτωση οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» ξεκαθαρίζουν, ότι θα καταθέσουν μήνυση για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος»

 

ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

 

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο εμπνευσμένος χαιρετισμός του πρόεδρου της Νεολαίας των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» Παναγιώτη Τρίγκα, ο οποίος ανάμεσα στα άλλα κάλεσε τους νέους και τις νέες να ανάψουν πρώτοι αυτοί τη δάδα – σύμβολο του κόμματος και να μπουν στη Βουλή:

«Εμείς, η νεολαία των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», υποσχόμαστε να την κρατήσουμε άσβεστη, για να φωτίσουμε τις διαχρονικές πολιτικές παρακαταθήκες της φιλελεύθερης παράταξης, για να δείξουμε το δρόμο της πολιτικής ρήξης με ό,τι παλιό, φθαρμένο και ξεπερασμένο. Για να φωταγωγήσουμε το κίνημα διαμαρτυρίας της πλατιάς αντισυστημικής συμμαχίας της ελληνικής κοινωνίας, με μπροστάρη τον αγωνιστή και ασυμβίβαστο αρχηγό μας, Νίκο Νικολόπουλο!

Οι νέοι άνθρωποι αγκαλιάζουν το όραμά μας, τιμούν τον αγώνα μας. Είναι οι νέοι της πατριωτικής λαϊκής Δεξιάς, οι απογοητευμένοι πρώην νεολαίοι της Νέας Δημοκρατίας, που νιώθουν ότι ο Μητσοτάκης ξεπούλησε τις αρχές και τις παρακαταθήκες του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή και μετάλλαξε τη Ν.Δ. σε ΠΑΣΟΚικό πολιτικό υβρίδιο.

Είναι οι νέοι, που δεν ανέχονται το ξεπούλημα της χώρας μας, τη φυγή των νέων επιστημόνων και των πιο φωτεινών νόων στο εξωτερικό, είναι οι νέοι που απαιτούν, επιτέλους, μια καθαρή δεξιά φωνή μέσα στη Βουλή!

Μια φωνή, που δεν θα ντρέπεται να εκφράζει την παραδοσιακή λαϊκή δεξιά, που θα μιλάει και θα υπερασπίζεται των πατριωτικό χώρο, την Εκκλησία μας, τα Εθνικά δίκαια, τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας!

Με τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» και νέους ανθρώπους  στη Βουλή, σταματάει η λεηλασία της χώρας από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Χαλάμε το «πάρτι» των συστημικών κομμάτων εξουσίας και εκφράζουμε αγωνιστικά την αντισυστημική ψήφο διαμαρτυρίας των νέων ανθρώπων και όλων των Ελλήνων πολιτών!»


 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου