ΠΑΤΡΑ : Λέξεις και νότες «μπλέχτηκαν» γλυκά στην παρουσίαση της «Πέτρας αιώνιας» της Κατερίνας Ντίνου

Μια βραδιά ποιητικής μέθεξη και βαθιάς μουσικής κατάνυξης χάρισε η Κατερίνα Ντίνου στον κήπο του «Πολύεδρο», κατά την παρουσίαση της ποιητικής της συλλογής«Πέτρα Αιώνια», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μετρονόμος». Για την λογοτεχνική πλευρά της αγαπημένης τραγουδοποιού  και ερμηνεύτριας, Κατερίνας Ντίνου, μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια ο ποιητής και πρόεδρος του Γραφείου Ποιήσεως, Αντώνης Δ. Σκιαθάς, ενώ χαρακτηριστικά ποιήματα από την «Πέτρα αιώνια» διάβασε με τον απαράμιλλο θεατρικό του οίστρο, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Διονύσης Βούλτσος

 

Την εκδήλωση χαιρέτισε η Πρόεδρος της Πύλης Πολιτισμού «Εν Πάτραις» Μαρία Φουρφουρή, ενώ συντόνισε ο δημοσιογράφος, Παναγιώτης Ρηγόπουλος.

 

Η βραδιά κορυφώθηκε με μουσική, καθώς η Κατερίνα Ντίνου έπαιξε με την κιθάρα της και τραγούδησε, αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία.

Η βραδιά διοργανώθηκε από το πανελλαδικό περιοδικό  «Πατρινόραμα», τον εκδοτικό οίκο «Μετρονόμος» και τηνΠύλη Πολιτισμού «Εν Πάτραις», ενώ στο τέλος της παρουσίασης η Κατερίνα υπέγραψε στους παρευρισκομένους αντίτυπα της ποιητικής της συλλογής «Πέτρα Αιώνια»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου