ΠΑΤΡΑ / ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο στον πολυχώρο «ThreeAction» τα φιλικά παιχνίδια ανάμεσα στις ακαδημίες του Αιόλου Αγυιάς και του Μίλωνα (υπεύθυνος ο Παναγιώτης Σαββάτης).

Η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική και οι μικροί αθλητές των δύο συλλόγων (που, σημειωτέον, συναντήθηκαν φέτος και σε επίπεδο Ανδρικών ομάδων στη Β΄ Εθνική μπάσκετ) διασκέδασαν μέσα στο παρκέ. 

 

 

 

 

 

 Ο υπεύθυνος υποδομών του Αιόλου Αγυιάς Ανδρέας Παπαδημητρίου και οι συνεργάτες του, έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα κι ανανέωσαν το ραντεβού τους για αντίστοιχα φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα με την ομάδα του Μίλωνα.

Three Action Basketball Development 2023

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι και φέτος θα πραγματοποιηθεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά το Summer Basketball Development Camp, κάτω από την επίβλεψη και τις οδηγίες των έμπειρων προπονητών του Αιόλου Αγυιάς, στο νέο, σύγχρονο και ασφαλές γήπεδο μπάσκετ του Three Action. Όλοι οι αθλητές, ηλικίας 7 έως 15 ετών θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν και να βελτιώσουν πολλούς τομείς του παιχνιδιού τους πλάι σε καταξιωμένους προπονητές και αθλητές.

Λόγω του περιορισμού στον αριθμό των αθλητών ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 2610-454.585/2610-454.446 είτε μέσω e-mail στο info@aiolosagias.gr.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου