Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ στην 87η ΔΕΘ

Κάλεσμα στις επιχειρήσεις - μέλη του για συμμετοχή

Το Επιμελητήριο Αχαΐας, προτίθεται να συμμετάσχει με δικό του περίπτερο, 50 τ.μ. στην 87η ΔΕΘ (09-17 Σεπτεμβρίου 2023) στη Θεσσαλονίκη. Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου μπορούν να φιλοξενηθούν επιχειρήσεις- μέλη του Επιμελητηρίου Αχαΐας, εκθέτοντας τα προϊόντα τους και προωθώντας τις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους. 

 Προτεραιότητα στην επιλογή των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν, θα δοθεί σ’ αυτές που λαμβάνουν μέρος για πρώτη φορά στη ΔΕΘ  ή  δεν έχουν συμμετάσχει σε άλλες εκθέσεις που συμμετέχει το επιμελητήριο για το 2023. Προϋπόθεση εξέτασης της δυνατότητας συμμετοχής, αποτελεί η ταμειακή ενημερότητα των συνδρομών των μελών του Επιμελητηρίου.

Οι επιχειρήσεις –μέλη του Επιμελητηρίου Αχαΐας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη 87η ΔΕΘ, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους ως και την Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 & ώρα 14.00, στο e-mail :  exp@e-a.gr- τηλ. 2610-277779.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη 87Η ΔΕΘ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα της : www.thessalonikifair.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου