ΠΑΤΡΑ : Παρουσιάζεται στο Πολύεδρο η νουβέλα του Γιώργου Βιδάλη "Πρόσω ανάποδα"

 Σήμερα Δευτέρα 12 Ιουνίου  στις 8 μ.μ. θα παρουσιαστεί στο Πολύεδρο στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα η νουβέλα του Γιώργου Βιδάλη με τίτλο «Πρόσω ανάποδα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Κωνσταντίνος Μάγνης, διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» και ο ίδιος ο συγγραφέας. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Ελένη Καλαντζοπούλου και Γιάννης Τσάκωνας.

 

 Φθινοπωρινή Αθήνα, δύο έτη π.Κ. (προ Κορωνοϊού). Δύο άντρες, άγνωστοι μεταξύ τους και διαδοχικά πρώην, συναντιούνται ξαφνικά να κουβεντιάσουν για την πρώην τους, ένα ιδιαίτερο και προικισμένο θηλυκό που τους έκανε τη ζωή άνω-κάτω.Από σπόντα εμπλέκονται δύο ηλικιωμένα αδέλφια, τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες (ψαγμένος και πολυταξιδεμένος ο ένας, τυχοδιώκτης και γυναικοκατακτητής ο άλλος) ξετυλίγοντας σκέψεις και στιγμές από τους παράλληλα αντίθετους βίους τους.Ένα έκτακτο ταξίδι στην Τήνο κι ένας απρόσμενος έρωτας μετ' εμποδίων.

 Ο Γιώργος Βιδάλης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από την Τήνο.

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο πολιτιστικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία για 33 χρόνια. Έχει γράψει το μυθιστόρημα, “Τρυφερή είναι η ήττα”. Το «πρόσω ανάποδα» είναι το δεύτερο βιβλίο του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου