Παλλαϊκό προσκλητήριο για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα

 ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ  

Παλλαϊκό προσκλητήριο, απευθύνει η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, προς τους πολίτες της Πάτρας, για τη μεγάλη  εκδήλωση που διοργανώνει την προσεχή Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στην πλατεία Τριών Συμμάχων, με ομιλητή τον Πρόεδρο της ΝΔ και αυριανό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ, οι δώδεκα υποψήφιοι βουλευτές και σαράντα στελέχη (μέλη ΔΕΕΠ, Τομεάρχες και Εθελοντές), επικεντρώνουν από αύριο το πρωί τις περιοδείες τους στην πόλη μας, μεταφέροντας παντού σε όλες τις συναντήσεις (Δημόσιες Υπηρεσίες, χώροι δουλειάς, καταστήματα κα), το προσκλητήριο για τη συγκέντρωση, ώστε να ακουστεί πιο πλατιά η φωνή της Νέας Δημοκρατίας. Η πορεία ανάπτυξης θα συνεχιστεί με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 


·      O Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης, μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές Άγγελο Τσιγκρή, Έφη Γιαννιά, Νίκο Σπηλιόπουλο, Κατερίνα Καραφωτιά και Γιώτα Παυλοπούλου, θα επισκεφθούν στις 11 το πρωί τους εργαζομένους στα Συνεργεία του Δήμου Πατρέων στην Ξερόλακκα και στις 12.15 το μεσημέρι τους εργαζομένους του Δήμου Πατρέων στην Υπηρεσία Πρασίνου. Το απόγευμα, θα μοιράσουν το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας σε συνοικίες της πόλης. Πριν από λίγο, ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση  στελεχών της φιλελεύθερης παράταξης στην Ακράτα, από όλα τα μέλη του κλιμακίου, τους ευχαρίστησαν για το υψηλό εκλογικό αποτέλεσμα (48,78% ) των εκλογών της 21ης Μαΐου, επισημαίνοντας ότι στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, αντίπαλος μας είναι ο εφησυχασμός.

 

·      Το δεύτερο κλιμάκιο, στο οποίο συμμετέχουν οι υποψήφιοι βουλευτές Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ανδρέας Τσώκος, Γιώργος Τσίρης, συνοδευόμενοι από μέλη της ΔΕΕΠ και τομεάρχες, θα επισκεφθούν το πρωί τον ΟΑΕΔ, το Κέντρο Υγείας στον Άγιο Αλέξιο και τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Το απόγευμα, τα μέλη του κλιμακίου θα μοιράσουν στο Ρίον το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την νέα τετραετία, καλώντας παράλληλα τους πολίτες να παρευρεθούν στην κεντρική πολιτική εκδήλωση της ΝΔ την προσεχή Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, στην Πλατεία Τριών Συμμάχων, όπου θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αυριανός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

·      Το τρίτο κλιμάκιο στο οποίο συμμετέχουν οι υποψήφιοι βουλευτές Ιάσονας Φωτήλας, Αθηνά Τραχήλη και Γιάννης Κουκουβέλας συνοδευόμενοι από μέλη της ΔΕΕΠ και Τομεάρχες, θα επισκεφθούν αύριο Δευτέρα, διαδοχικά από τις 9:30 έως τις 1.30 μμ, το Διοικητικό Εφετείο, τα Δικαστήρια, το Ειρηνοδικείο και τον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών, την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και το Τμήμα Μεταγωγών Πατρών. Το απόγευμα, τα μέλη του κλιμακίου θα μοιράσουν στην Ηρώων Πολυτεχνείου, το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την νέα τετραετία, καλώντας παράλληλα τους πολίτες να παρευρεθούν στην κεντρική πολιτική εκδήλωση της ΝΔ την προσεχή Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, στην Πλατεία Τριών Συμμάχων, όπου θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αυριανός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

 

·      Τέλος, το κλιμάκιο μελών της ΔΕΕΠ, στο οποίο συμμετέχουν Τομεάρχες και Εθελοντές, συνεχίζει για έκτη ημέρα, την περιοδεία του σε συνοικίες της πόλης και αύριο Δευτέρα θα βρεθεί σε Ιτιές, Λαδόπουλο, Τέρψη, Κρύα Ιτεών, Εργατικές Κατοικίες (πρωί – απόγευμα), συνομιλώντας με τους πολίτες και προσκαλώντας τους να παρευρεθούν στην κεντρική πολιτική εκδήλωση της ΝΔ την προσεχή Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, στην Πλατεία Τριών Συμμάχων, όπου θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αυριανός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου