Η «Πάτρα Σπουδαία και πάλι» διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία της

 Η «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι» διοργανώνει την Τετάρτη 14 Ιουνίου, ανήμερα της παγκόσμιας ημέρας του εθελοντή αιμοδότη,  εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία της παράταξης, Τσαμαδού 38.

Η αιμοληψία θα γίνεται από 18.00- 21.00 με την υποστήριξη της Νοσοκομειακής Υπηρεσίας Αιμοδοσίας, του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας».

 

 

 

 

 

«Η παράταξή μας, τιμά την παγκόσμια ημέρα του αιμοδότη θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διαδώσει το μήνυμα της προσφοράς στον συνάνθρωπο και να αναδείξει το ρόλο της εθελοντικήςαιμοδοσίαςστη διάσωση ζωών και στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης» τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Βασίλης Αϊβαλής. «Καλούμε τους Πατρινούς να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια ισορροπίας των αποθεμάτων αίματος στην περιοχή ώστε να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε σε έκτακτες καταστάσεις, κάτι που μπορεί να γίνει πράξη μόνο μέσα από την αύξηση του αριθμού συνειδητοποιημένων τακτικών αιμοδοτών. Η προσφορά αίματος είναι μία πράξη αλληλεγγύης. Γίνε κι εσύ μέλος αυτής της προσπάθειας και σώσε ζωές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου