ΠΑΤΡΑ : Καλοκαιρινό Θεατρικό Εργαστήρι για Παιδιά στο θέατρο «όροφως»

 μια θεατρική περιπέτεια δημιουργικής απασχόλησης

για παιδιά από 6 έως 12 ετών

Το θέατρο «όροφως»θα πραγματοποιήσει, για την περίοδοτου καλοκαιριού 2023, μια θεατρική περιπέτεια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από 6 έως 12 ετών.

Σκοπός, μέσω της υλοποίησης του ΚαλοκαιρινούΘεατρικούΕργαστηρίου, είναιτα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, να διανύσουν μια περίοδοδιακοπών στην πόλη, που θα τους γεμίσει με χαρά, εμπειρίες,γνώσεις, ζωντάνια και πολύ κέφι…!

Παράλληλα δίνεται μια διέξοδος στους γονείς ώστε να ανταποκριθούν καλύτερα στις εργασιακές και προσωπικές τους υποχρεώσεις, ενώ τα παιδιά θα αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους με τον πιο ευχάριστο, αποδοτικό και δημιουργικό τρόπο.

 Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικοκινητικές δραστηριότητες, θεατρικό παιχνίδι, χορό,
δημιουργική γραφή, κινηματογραφικές προβολές, αφιερώματα παιδικού κινηματογράφου, δημιουργική απασχόληση, παιδική θεατρική σκηνή, αλλά και ανάπτυξη της φαντασίας των παιδιών με κατασκευές, ζωγραφική και χειροτεχνίες. Τα παραπάνω θα υποστηρίζονται από προσωπικό καταρτισμένο στον κάθε τομέα.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από 19 Ιουνίουέως 11 Αυγούστου.Τα παιδιά θα απασχολούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 14:30.

Υπεύθυνη προγράμματος: Ελένη Καραμούζη(Καλλιτεχνική Διευθύντρια θεάτρου «όροφως»)

Πληροφορίες για την διαδικασία εγγραφής και το κόστος συμμετοχήςστα τηλέφωνα 2611 810 983&6939 835 990.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου