ΠΑΤΡΑ : Το μυθιστόρημα του Στάθη Πολίτη «Σπείρα» παρουσιάζεται στην πλ. Μαρκάτου


Το μυθιστόρημα τουΣτάθη Πολίτη«Σπείρα»παρουσιάζεται από τις εκδόσεις «Το Δόντι»στην πλατεία Μαρκάτου στην Πάτρατην Τρίτη27Ιουνίου 2023, στις 9.00 μ.μ.

Μαζί με τον συγγραφέα, για το βιβλίο θα μιλήσουν:

– Άρης Δρουκόπουλος, φιλόλογος, συγγραφέας
– Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, δημοσιογράφος, συγγραφέας

– ΚρίστυΚουνινιώτη, δημοσιογράφος

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά ο Δημήτρης Στεφανόπουλος (πιάνο).

 

 

 

 

 

 

 

 

Από τις Πολιτείες του αμερικανικού Νότου έως τη Γαλλική Ριβιέρα του Μεσοπολέμου, από το Λονδίνο του 1937 έως την Πάτρα της δικτατορίας του Μεταξά, και από την εμφυλιοπολεμική Ισπανία έως την ακμάζουσα Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1950, ξετυλίγεται μια ιστορία για τη φιλία και τον πόλεμο, για την αγάπη και το κακό που μπορεί να κάνει άνθρωπος σε άνθρωπο. Μα πάνω απ’ όλα ξετυλίγεται μια ιστορία για τη δύναμη της συνέχειας που πηγάζει από την ίδια τη φύση του ανθρώπου και γεννά την ελπίδα που μας κάνει ν’ αντέχουμε κακουχίες, να υπερνικούμε εμπόδια και να παλεύουμεγια τα όνειρά μας.

 

Ο ΣτάθηςΠολίτης γεννήθηκε το 1983 στην Πάτρα. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, συνέχισε με μετεκπαίδευση στο LSE. Στο Λονδίνο έζησε για άλλα τρία χρόνια, εργαζόμενος στον ξενοδοχειακό όμιλο Accor. Επιστρέφοντας στη γενέτειρά του, δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στον χώρο του διαδικτύου με διάφορα εγχειρήματα, κύριο εκ των οποίων είναι το thebest.gr. Ως σύμβουλος επικοινωνίας έχει να επιδείξει συνεργασίες με πατρινές και πανελλαδικής εμβέλειας επιχειρήσεις. Ως αρθρογράφος έχει κατά καιρούς συνεργαστεί με έντυπα και διαδικτυακά Μέσα Ενημέρωσης. Έχει αναπτύξει πολυσχιδή εθελοντική δράση, ενώ έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Απόλλωνα Πάτρας και παραμένει φανατικός καρναβαλιστής, επικεφαλής του Πληρώματος 95. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Η «Σπείρα» είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου