ΠΑΤΡΑ: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας - Η 55χρονη δολοφονήθηκε στο ίδιο σπίτι με την αδερφή της

 Έρευνες για τον δράστη της δολοφονίας της 55χρονης στην Πάτρα.

 Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι σε δύο αδερφές στην Πάτρα. Στο ίδιο σπίτι, όπου βρέθηκε χθες δολοφονημένη η 55χρονη, είχε τραυματιστεί θανάσιμα με χτυπήματα από γροθιές και ρόπαλο στο κεφάλι η 53χρονη-τότε-αδελφή της.

 

 

Η 53χρονη αδερφή της είχε χτυπηθεί θανάσιμα στις 19 Ιουλίου του 2016 και είχε καταλήξει στις 27 Ιουλίου του ίδιου έτους, την ίδια ακριβώς ημέρα που φαίνεται πως δολοφονήθηκε και η 55χρονη.

Τότε, είχε κατηγορηθεί ο γιoς της 53χρονης και ανηψιός της 55χρονης. Ήταν ο ίδιος που ειδοποίησε ασθενοφόρο και όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν τι είχε συμβεί, ισχυριζόταν πως τη βρήκε τραυματισμένη στο σπίτι τους. Υποστήριζε πως είτε είχε χτυπηθεί από ληστές είτε είχε κάποιο σοβαρό ατύχημα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τα όσα πληροφορείται το tempo24.news είχε φυλακιστεί αλλά στη συνέχεια λόγω της μετατροπής του κατηγορητηρίου σε βάρος του, είχε αποφυλακιστεί και σήμερα είναι ελεύθερος.

Όπως όλα δείχνουν ο θάνατος της 55χρονης που έγινε χθες αντιληπτός οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η άτυχη γυναίκα έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Την 55χρονη αναζητούσε φιλικό της πρόσωπο και ειδοποίησε τις αρχές. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομία και ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο βρέθηκε ​ιατροδικαστής για να διαπιστώσει τα αίτια θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου