ΠΑΤΡΑ : Η νέα δεκαπεντάδα συμβούλων με το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Αϊβαλή

 «Είμαστε συνοδοιπόροι στον ίδιο δημιουργικό δρόμο για την Πάτρα»

 Δεκαπέντε νέους υποψηφίους συμβούλους ανακοινώνει σήμερα η παράταξη «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων Βασίλη Αϊβαλή.

Δεκαπέντε συμπολίτες που μπαίνουν στο στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών για να προσφέρουν στην Πάτρα και να δουλέψουν για ένα καλύτερο μέλλον ο καθένας από τον τομέα του και όλοι μαζί ως μια δυνατή ομάδα αποτελούμενη από εκπροσώπους όλων των επαγγελματικών και κοινωνικών χώρων, ανθρώπους της δουλειάς, της επιστήμης, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της κοινωνικής συμμετοχής και της προσφοράς.

 «Είμαστε συνοδοιπόροι στον ίδιο δημιουργικό δρόμο για την Πάτρα  και συναγωνιστές για την επίτευξη των ίδιων στόχων» αναφέρει ο Βασίλης Αϊβαλής. «Κοιτάζουμε το μέλλον με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία. Κοιτάζουμε την Πάτρα με καθαρή ματιά και σχεδιάζουμε μαζί το μέλλον της με προσανατολισμό τον πολίτη και τις ανάγκες του. Η Πάτρα και οι άνθρωποί της είναι για μας η αφετηρία και ο προορισμός».

 

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος στα Χρηματοοικονομικά από το πανεπιστήμιο Kingston του Λονδίνου και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων ο ένας στις Διεθνείς Επενδύσεις και ο δεύτερος στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ. Επαγγελματικά έχει εργαστεί στην πολυεθνική εταιρεία Frigoglass ΑΒΕΕ. Στην συνέχεια και για 12 χρόνια ήταν υπάλληλος στην Τράπεζα Πειραιώς. Διετέλεσε για 2 χρόνια Συντονιστής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος στον Οργανισμό “To Χαμόγελο του Παιδιού”. Διδάσκει Οικονομικά και Διοίκηση σε Ιδιωτικά και Δημόσια ΙΕΚ και είναι ιδιοκτήτης της DAProcess  εταιρείας που ασχολείται με τα λογιστικά - φοροτεχνικά θέματα, την συμβουλευτική ιδιωτών και επιχειρήσεων διατηρώντας γραφείο στο κέντρο της Πάτρας.

 

ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΠΟΠΗ)

Η Πόπη Αλιβιζάτου γεννήθηκε στην Πάτρα το 1958. Εργάστηκε ως τραπεζοϋπάλληλος στην Αγροτική για 31 χρόνια και στην Πειραιώς για 4 και από το 2016 είναι ασφαλιστικός πράκτορας. Είναι απόφοιτος της Γαλλικής Ακαδημίας με σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο ΕΑΠ. Εκλεγμένη επί σειρά ετών στο Δ.Σ. των υπαλλήλων ΑΤΕ, στην ΟΤΟΕ και στο Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας.

Πρόεδρος του Πολιτιστικού σωματείου ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΕΝ ΠΛΩ, υπεύθυνη του Εθελοντισμού στους 2ους Παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες και δραστήρια στο Καρναβάλι από το 1976 στο πλήρωμα 40.

 

ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Γεννήθηκε το 1990  στην Κέρκυρα και ήρθε για σπουδές στην Πάτρα το 2008. Σπούδασε Διοίκηση & Οργάνωση Επιχειρήσεων και έχει πτυχία σε δυο γλώσσες. Είναι παντρεμένη και έχει ένα επτάχρονο γιο. Ασχολείται με τις οικογενειακές επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης.

 

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο Βασίλης Γεωργίου είναι γέννημα θρέμμα Πατρινός. Είναι έμπορος, σύμβουλος Νοτίου Διαμερίσματος με την παράταξη «Πρωτεύουσα Ξανά» και Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ. Έχει διατελέσει Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ Πατρών. Είναι Εθνικός Κριτής Αγώνων στη Σκοποβολή IPSC.

Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

 

ΓΙΑΛΥΨΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο Θεοφάνης Γιαλυψός έχει πτυχίο Τεχνικού Υπολογιστών, Δικτύων και Διαχείρισης Ιστοσελίδων. Έχει εργαστεί σε αυτόν τον τομέα και τώρα είναι σπουδαστής στο ΔΙΕΚ Δυτικής Αχαΐας στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας (CHEF)..

 

ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Γιάννης Ζωγραφάκης γεννήθηκε το 1984 στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής του ΑΤΕΙ Πατρών. Έχει εργαστεί στο χώρο της εστίασης, ως λογιστής και τώρα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Ασχολείται έντονα με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Είχε και έχει έντονη πολιτική δραστηριότητα ως στέλεχος αλλά και ως υποψήφιος σε προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

 

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ

Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος γεννήθηκε το 1986 στην Πάτρα και μεγάλωσε στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων. Είναι επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης του καταστήματος εστίασης Τέντζερης στο κέντρο της Πάτρας και Magioστην περιοχή του Αγ.Βασιλείου. Είναι παντρεμένος και  πατέρας ενός μικρού παιδιού.

 

MΕΡΤΗ ΣΟΦΙΑ

Η Σοφία Μερτή  γεννήθηκε το 1991 στην Πάτρα όπου και ζει. Ασχολείται με υπηρεσίες αισθητικής. Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το σόφτμπολ και έχει πάρει μέρος στην Εθνική Ελλάδος. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

 

ΜΙΑΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΛΑ)

Η Λίλα Μιαούλη είναι διπλωματούχος καθηγήτρια κλασικού μπαλέτου και ιδιοκτήτρια σχολής επί σειρά ετών.Έχει κάνει σπουδές πιάνου και θεωρίας στο Ελληνικό ωδείο.

Διαθέτει 38 χρόνια εμπειρίας σε διοργανώσεις πολιτιστικών, αθλητικών, θεατρικών, καρναβαλικών εκδηλώσεων σε συνεργασία με Δήμους, Περιφέρεια, Υπουργεία και ιδιώτες.Έχει υπάρξει υπεύθυνη σε επίπεδο διοργάνωσης μεγάλων τελετών έναρξης και λήξης αγώνων.Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις ως χορογράφος και ως ηθοποιός.

Είναι δασκάλα χορού σε ολοήμερα δημόσια σχολεία.Η αγάπη για τη τέχνη και ο σεβασμός στα παιδιά ήταν πάντα η αγωνία και ο αγώνας της.

 

ΝΑΚΟΥ ΓΚΕΛΥ

Η Γκέλυ Νάκου γεννήθηκε  το 1984 στην Πάτρα. Διαμένει μόνιμα με το σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά στην Αρόη. Είναι απόφοιτη της Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με μετεκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο στην παθολογική κλινική και πρακτική άσκηση στην Αγγλία. Από το 2012 ασκεί το επάγγελμα του κτηνιάτρου μικρών ζώων στην πόλη της Πάτρας. Έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία προς τα αδέσποτα ζώα της περιοχής μας από το 2017 ανέλαβε την διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Πατρέων και του ΔήμουΕρυμάνθου,έχοντας περιθάλψει και στειρώσει πάνω από 1500 αδέσποτα σκυλιά και γατιά. Σε άριστη συνεργασία με εθελοντές και τα φιλοζωικά σωματεία της Πάτρας έχει συμβάλλει σε πολλές υιοθεσίες για τους τετράποδους φίλους μας.

Είναι ιδιοκτήτης ενός νέου πλήρως εξοπλισμένου κτηνιατρείου“PetLifeCare” και έχει πραγματοποιήσει δράσεις ενημέρωσης μικρών μαθητών Δημοτικών και Νηπιαγωγείων της πόλης μας.

 

ΝΑΣΕΡ ΣΑΙΝΤ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Ο ΝάσερΣαΐντ Χαράλαμπος γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ της Κατεχόμενης Παλαιστίνης το 1957. Είναι από πολύτεκνη οικογένεια με 11 παιδιά. Ήρθε στην Ελλάδα με υποτροφία ως αριστούχος μαθητής  το 1976. Κατοικεί στην Πάτρα από το 1977 όπου ήρθε ως φοιτητής στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών ως πολιτικός μηχανικός. Ασχολείται με ιδιωτικά και δημόσια έργα ως πολιτικός μηχανικός. Είναι παντρεμένος και έχει 3 παιδιά. Το 2014 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Έχει διατελέσει μέλος της διοικούσας επιτροπής του συλλόγου εργοληπτών Πάτρας και τα τελευταία 10 χρόνια είναι και πιστοποιημένος διερμηνέας του δημοσίου της αραβικής γλώσσας.

 

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ (ΝΩΝΤΑΣ)

Ο Επαμεινώνδας (Νώντας) Παναγόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1994 και προέρχεται από οικογένεια εκπαιδευτικών. Είναι κοινωνιολόγος και υποψήφιος διδάκτορας στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών, στον Τομέα Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης. Μέσα από τις γνώσεις και τις σπουδές του έχει σφυρηλατηθεί η επιθυμία του να προσφέρει στον πλησίον του. Από τα φοιτητικά του χρόνια έως και σήμερα αγωνίζεται με τις προοδευτικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας.

 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος γεννήθηκε, κατοικεί και δραστηριοποιείται ως ιδιωτικός υπάλληλος στην Πάτρα.Είναι 28 χρονών. Πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Οικονομίας και Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων με ειδίκευση στη Μουσειολογία της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.Συμμετείχε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 με τον συνδυασμό ΩΡΑ Πατρών ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με επικεφαλής τον Γιώργο Ρώρο.Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών ΤΕΙ Πύργου, Αντιπρόεδρος στον Επιστημονικό Σύλλογο Μουσειολόγων και Γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα.Επίσης είναι Συντονιστής της δημοτικής παράταξης ΩΡΑ Πατρών, Μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Πατρέων και Μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

 

ΤΟΓΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Τόγιας είναι 45 ετών παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Γεννήθηκε στην Αθήνα και τα τελευταία 27 χρόνια ζει στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στα “Μαθηματικά των Υπολογιστών και των Αποφάσεων” και υποψήφιος διδάκτορας του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας Μηχανικός Λογισμικού, Προγραμματιστής και Ερευνητής. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στις εφαρμογές ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και πιστοποιητικό εξειδίκευσης Smart City IT Manager. Έχει συνεργαστεί με το Ι.Τ.Υ.Ε. Διόφαντος, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, το Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου και το Τ.Ε.Ι Πατρών.

 

ΤΡΑΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

Ο Διονύσης Τραυλός είναι εκπαιδευτικός και εργάζεται στην Α/θμια Εκπαίδευση Αχαΐας. Υπηρετεί το δημόσιο σχολείο επί 15 συναπτά έτη.

Έχει αποφοιτήσει από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το ίδιο τμήμα στην Ευρωπαϊκή πολιτική στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Είναι αιρετό αναπληρωματικό μέλος στο Ανώτερο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιό Εκπαίδευσης της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Εγλυκάδας «Έκφραση» Μένει στην Εγλυκάδα, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά ηλικίας 9 και 11 ετών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου