Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ : Ματαιώθηκε η επετειακή εκδήλωση

 Η προγραμματισμένη  πολιτική εκδήλωση της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας με την ευκαιρία της 49ης επετείου από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας, που θα γινόταν (χθές Δευτέρα ) στο θεατράκι της μαρίνας στην Πάτρα με ομιλητή των Υπουργό Υγείας κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ματαιώθηκε εξαιτίας των πυρκαγιών που πλήττουν τη χώρα καθώς και των υψηλών θερμοκρασιών των τελευταίων ημερών.

Μήνυμα της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας

 

 Σε μήνυμα της, με την ευκαιρία της  49ης Επετείου από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, από τη ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση:

“Πριν από 49 χρόνια, το πέρασμα από την καταρρέουσα Χούντα των Συνταγματαρχών σε μια Δημοκρατία πρότυπο για την εποχή της, ήταν ένας πραγματικός άθλος.

 

Χρειάστηκαν η πολιτική γενναιότητα, η αξιοπιστία και η σοβαρότητα ενός ηγέτη του Κωνσταντίνου Καραμανλή και ταυτόχρονα η πολιτική ωριμότητα ενός λαού για να επιτευχθεί ομαλά αυτή η μετάβαση.

 

Τιμούμε την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στον τόπο που τη γέννησε. Τιμούμε τους πρωτεργάτες της Μεταπολίτευσης και τους Αγωνιστές της 7χρονης αντιδικτατορικής πάλης και κρατάμε ως κόρη οφθαλμού τις μεγάλες δημοκρατικές κατακτήσεις της περιόδου εκείνης, που φέρουν τη σφραγίδα του ιδρυτή της παράταξης μας, Κωνσταντίνου Καραμανλή.

 

Η Νέα Δημοκρατία, πρωταγωνιστεί στη συνέχιση μιας προσπάθειας που ξεκίνησε το 2019 για να ξαναχτίσουμε την αξιοπιστία του πολιτικού μας συστήματος.

 

Να αλλάξουμε την Ελλάδα, βελτιώνοντας τη ζωή των πολιτών, ενισχύοντας την Διεθνή εικόνα της χώρας και προστατεύοντας τους πιο αδύναμους.

 

Η κυβέρνηση συνεχίζει να επιδιώκει και να υπηρετεί τις μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος.

 

Με αμείωτη ταχύτητα και ένταση.

 

Συνεχίζουμε μαζί σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά.

 

Σας προσκαλούμε στην επετειακή πολιτική εκδήλωση για την 49η Επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην χώρα μας, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023 στις 8.30 το βράδυ στο Θεατράκι της Μαρίνας στην Πάτρα, με ομιλητή τον Υπουργό Υγείας κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

 

 

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ            

                                                                                                                                    ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου