Την Τετάρτη 30 Αυγούστου, στο Δημαρχείο, η συνέντευξη Τύπου για τον μεγάλο Ημιμαραθώνιο Πάτρας, «Φάνης Τσιμιγκάτος»

 Την Τετάρτη 30 Αυγούστου στις 11 π.μ. στο Δημαρχείο θα συναντηθούν μεγάλες δόξες του Πατραϊκού και Ελληνικού στίβου, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για τον 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας, για να τιμήσουν τη μνήμη του μεγάλου συναθλητή τους μαραθωνοδρόμου Φάνη Τσιμιγκάτου.

Ο Χάρης Λίτσας που θα τιμηθεί για τη μεγάλη του προσφορά στον Αθλητισμό και οι τρεις Πρεσβευτές του μεγάλου Ημιμαραθωνίου της πόλης   Νίκος Αργυρόπουλος, Σπύρος Ανδριόπουλος και Παναγιώτα Νικολακοπούλου θα πλαισιώσουν τον Δήμαρχο Πατρέων και πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Κώστα Πελετίδη στη συνέντευξη Τύπου.

 Στη συνέντευξη θα παραβρεθούν επίσης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Δ. Πελοποννήσου, Παναχαϊκή Γ.Ε. και Α.Ο.Π. Κούρος, εκπρόσωπος του Σ.Μ.Α.Χ. Φειδιππίδης ο ρόλος του οποίου έχει αναβαθμιστεί εφέτος αναλαμβάνοντας την οργάνωση της συμμετοχής των δρομέων υγείας από όλη τη χώρα και  εκπρόσωποι των θεσμικών υποστηρικτών.

 

Στη συνέντευξη Τύπου τέλος, θα ανακοινωθούν στοιχεία για την πορεία του 2ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Πάτρας «Φάνης Τσιμιγκάτος», ενώ οι μεγάλοι δρομείς θα αναφερθούν στη σημασία του θεσμού για την πόλη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου