Σε νέα αναπτυξιακή άνοιξη η Πλατεία Ολγας - Ανοίγει τον Οκτώβριο και McDonald’s

Περίοδο εντυπωσιακής αναπτυξιακής άνθισης γνωρίζει η Πλατεία Ολγας (Εθνικής Αντίστασης) της Πάτρας. Η εικόνα αυτή αποτυπώνεται στην διαρκή κίνηση που παρατηρείται στα καταστήματα εστίασης που υπάρχουν σε όλη την περίμετρο και το οποία  έχουν αναπτύξει σε  μεγάλο μέρος της τραπεζοκαθίσματα.

Αλλωστε η Πλατεία Ολγας είναι η μόνη στον ιστορικο / εμπορικό κεντρικό ιστό της πόλης που συνδυάζει πολλά πλεονεκτήματα με πρώτο το πολύ και πυκνό, σε εσωτερικό βάθος, πράσινο ενώ την κοσμουν και δύο γνωστά αγάλματα ( Ελευθερίας και Α. Μιχαλακόπουλου) 

Αυτή την περίοδο ειδικά στην κάτω πλευρά ( της οδού Μιχαλακοπούλου) κυριαρχούν το  καφέ – μεζεδοπωλείο aberto  ( που ετοιμάζει σύντομα επέκταση – έκπληξη ) και το παρακείμενο Marmelada Cafe Bar,  χωρίς τα αλλα να υστερούν.

Στο μεταξύ στην ίδια πλευρά και συγκεκριμένα στο γωνιακό κτίριο της πρώην Τράπεζας Πειραιώς ( Κολοκοτρώνη & Μιχαλακοπούλου ) κατασκευάζεται πυρετωδώς να λειτουργήσει κατάστημα της γνωστής πολυεθνικής αλυσίδας  εστιατορίων  McDonalds.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η έναρξη προσδιορίζεται για τις 20 Οκτωβρίου.

Η McDonalds  επιστρέφει στην Πάτρα μετά 20  χρόνια, οπότε  είχε κατάστημα στα Υψηλά Αλώνια, που τότε δεν μακροημέρευσε.

Σήμερα η αμερικανική αλυσίδα διαθέτει 31 εστιατόρια και στόχος για την επόμενη πενταετία είναι να λειτουργήσουν στην Ελλάδα επιπλέον είκοσι..

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞ. ΒΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου