ΠΑΤΡΑ : Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Βρης που συμμετέχει στις εκλογές

Συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας διεκδικεί στις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου ο Αλέξανδρος Βρης, που επέλεξε να συνταχθεί με τον συνδυασμό σπιράλ του Πέτρου Ψωμά.

Ο Αλέξανδρος Βρης που ενεργοποιείται για πρώτη φορά στην πολιτική ζωή της πόλης, είναι γιος του δημοσιογράφου Ανδρέα Αλεξ. Βρη.

Η οικογένεια Βρη, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον χώρο του τύπου και των μέσων ενημέρωσης της Πάτρας,  όπου μέχρι πρόσφατα εξέδιδε τις εφημερίδες Εθνικός Κήρυξ και Ημερήσιος Κήρυξ. 

 

Ο Αλέξανδρος Βρης είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Πατρών στις Νέες Αρχές Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 2012 στην Κωνσταντινούπολη όπου συνεργάστηκε στο Business Council του Διακρατικού Οργανισμού «Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου» (BSEC), ενώ έκτοτε εργάζεται σε μεγάλες ελληνικές βιομηχανικές επιχειρήσεις.

Το ενδιαφέρον του  για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που εκπορεύεται και από τη μακρά οικογενειακή παράδοση στον χώρο του τύπου, τον οδήγησε στην επιτυχή παρακολούθηση της Ιδιωτικής Σχολής Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας αλλά και στην εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο επιστημονικό πεδίο της Πολιτικής Επικοινωνίας, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, του Ανδρέα και του Ελευθέριου, τα οποία τον εμπνέουν καθημερινά.  

Ακολουθείστε τη σελίδα του Αλέξανδρου Βρη στο facebook, στην οποία προβάλει την έντονη προεκλογική του δραστηριότητα, επιδιώκοντας ταυτόχρονα την άμεση και συνεχή επαφή με τους πολίτες της Πάτρας. https://www.facebook.com/vrisalexandros

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου