ΣΚΑΝΔΑΜΗΣ : OΓραμματέας της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Αχαΐας είναι με τον Ανδρουλάκη ή την Δεξιά;

Με δήλωσή του ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ζητά από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Αχαϊας, ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, να ξεκαθαρίσει αν είναι συνοδοιπόρος της δεξιάς ή του Νίκου Ανδρουλάκη και του ΠΑΣΟΚ.

 

Όλη η ανακοίνωση :

“Με δήλωσή του σε πατρινή εφημερίδα, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής κ. Μοίραλης σε σχέση με τη στάση του τοπικού ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής δήλωσε «Δεν δέχεται εντολή ο κόσμος. Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ είναι σκεπτόμενος και έχει κρίση για αυτό που πρέπει να ψάξει. Ας ψηφίσουν με κύριο μέλημα αυτό που πιστεύουν ότι είναι καλύτερο για την πόλη και τους Πατρινούς».

Μόνο που η γραμμή αυτή δεν απηχεί τη θέση του Προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη, που ζήτησε να μην ψηφιστεί από το ΠΑΣΟΚ οποιοσδήποτε υποψήφιος που στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία.

Προτρέπω σθεναρά το Γραμματέα να μην μάς θυμίσει άλλες εποχές όπου η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στήριζε τον άξιο Ανδρέα Καράβολα, ενώ κάποια από τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ έστησαν το μαύρο μέτωπο -ενάντια στην θέση της ηγεσίας-για να κάνουν Δήμαρχο τον κ. Φλωράτο της ΝΔ, με τα γνωστά αποτελέσματα”.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου