ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ : Δημοτική αρχή....και ημέτεροι..

 Δεν πέρασε πολύς χρόνος για τη δικαίωση της παράταξής μας σε σχέση με τον κανονισμό που πέρασε η Δημοτική αρχή Πελετίδη προ έξι μηνών στο Δημοτικό συμβούλιο.


Είχαμε τονίσει ότι διαφωνούμε με τον εσωτερικό κανονισμό, όπως διαμορφώθηκε, γιατί διαβλέπαμε ότι μέσω του εσωτερικού κανονισμού προσπαθεί να βολέψει "ημετέρους" και να προβεί σε "φωτογραφικές"  τοποθετήσεις και μεταθέσεις.
Όσοι ήλπιζαν ότι κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε, μιας και ο πολιτικός τους φορέας το ΚΚΕ, μιλάει για το "δίκιο του εργάτη " ευρίσκοντο εις "πλάνην οικτράν".
Η λογική που διακατέχει τη Λαϊκή συσπείρωση και τον πολιτικό της φορέα εδράζεται στο “δίκιο είναι ότι συμφέρει το κόμμα”.Οι μεταθέσεις, οι αλλαγές και οι τοποθετήσεις που έγιναν, έφεραν τους εργαζόμενους να προσπαθούν να βρουν το δίκιο τους με ασφαλιστικά μέτρα στα δικαστήρια.
Όμως με έγγραφο που απέστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΠΟΕ ΟΤΑ προς το Υπουργείο Εσωτερικών, τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, τον Υφυπουργό και το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Διοίκησης δικαιώνει απόλυτα, όλα αυτά που είχαμε εκφράσει το προηγούμενο διάστημα.
Εκφράσαμε τη διαφωνία μας για τις φωτογραφικές διατάξεις αναφέρει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, και παρακάτω αναφέρεται ονομαστικά για το Δήμο Πατρέων, τις αυθαίρετες ερμηνείες και διαδικασίες για να προχωρήσει στις αλλαγές..(επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο).
Δεν φτάνει να επικαλείσαι ότι είσαι αριστερός. Ή ίδια η ζωή σου σε δικαιώνει ή όχι..

Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου