Ο Νίκος Χαρδαλιάς στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαϊας: Η Πάτρα, είναι μια εκκρεμότητα, ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε.

Ο  νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε στα γραφεία της ΔΕΕΠ Αχαϊας του κυβερνώντος κόμματος, το βράδυ  της Πέμπτης .

«Σήμερα είμαι εδώ, στην όμορφη Πάτρα γιατί προεκλογικά είχα δεσμευθεί ότι θα ξαναβρεθούμε, μετά από τις εκλογές» υπενθύμισε , τονίζοντας: «Δεν φανταζόμουν με ποια ιδιότητα θα έρθω εδώ, αλλά σίγουρα έρχομαι με την ιδιότητα του καλού φίλου όλων αυτών των ανθρώπων που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κρατήσουν ψηλά τις αρχές μας και τις αξίες μας».
Και σε ό,τι αφορά την εκλογική πρωτιά που κατέγραψε η Νέα Δημοκρατία (και) στην Αχαϊα, ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε: «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να μπορέσει η Νέα Δημοκρατία τα επόμενα τέσσερα χρόνια να συνεχίσει να κρατάει την Ελλάδα ψηλά ξέρουν, και δεν περιμένουν ούτε τα συγχαρητήρια τα δικά μου ούτε οποιουδήποτε άλλου. Επιπλέον, ο Νίκος Χαρδαλιάς επεσήμανε ότι επέστρεψε στη μεγάλη του αγάπη, την Τοπική Αυτοδιοίκηση.





 

Επεσήμανε, οσο αφορά τα ειδικά την Πάτρα, ότι είναι μια εκκρεμότητα ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε για να ξαναγεμίσει φως αφήνοντας πίσω τις ιδεοληψίες.  Στην Αχαία Πάτρα δεν μπορεί να είναι η εξαίρεση και πρέπει να βρει τον δρόμο της προς τα εμπρός.

Σχετικά με τις προσαχείς Ευρωεκλογές τόνισε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, ως η μεγαλύτερη κεντροδεξιά παράταξη στην Ευρώπη,  δεν πρέπει να δοθη περιθώριο να τεθεί  υπό αμφισβήτηση και γι’ αυτό θα χρειαστεί παλι μεγάλη προσπάθεια.

Σε χαιρετισμό του, στην αρχή, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης υπογράμμισε ότι «υπό την υψηλή καθοδήγηση του Νίκου Χαρδαλιά, αναδείξαμε ξανά τη Νέα Δημοκρατία πρώτη πολιτική δύναμη και στην Αχαϊα, μετά από μισό αιώνα».Αν και πιστεύω ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, θα αρκεστώ να επισημάνω πως σε όποια θέση ευθύνης κι αν τοποθετήθηκε, άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι οι πολίτες τον ανέδειξαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές περιφερειάρχη Αττικής, αναγνωρίζοντας με την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπο του, τις ικανότητες του και τη μέγιστη αποτελεσματικότητα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου