Νίκος Νικολόπουλος : Αναδόμηση Αντιδημάρχων με παραδοχή αποτυχίας στην Πάτρα

 Με αφορμή τις τοποθετήσεις των νέων Αντιδημάρχων ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» Νίκος Νικολόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

“Στη Δύση του 2023 η Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Υποκρισίας στην Πάτρα, ανακοίνωσε τα νέα ονόματα και τις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων για την νέα χρονιά και τη θητεία της.

 Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» θα θέλαμε να τονίσουμε ότι με τις αποκαλύψεις μας, συμβάλαμε τουλάχιστον να απαλλάξει ο Δήμαρχος αντιδημάρχους-συνεργάτες του που ζημίωσαν, ακόμη και οικονομικά, τους Δημότες.

Απαλλάχθηκε η Δημοτική αρχή από την ανικανότητα και την αποτυχία του Αντιδημάρχου Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Μελετών Έργων Πρασίνου, Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού Εξοπλισμού.

Απάλλαξε επίσης και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο στην Παιδεία, μετά την Αδιαφορία που επέδειξε στα ζητήματα Πυρασφάλειας και Προσεισμικού Ελέγχου των σχολικών συγκροτημάτων στην Πάτρα, με τα γνωστά πρόστιμα που επιβλήθηκαν.

Στην Ανατολή του 2024 αναμένουμε και τον νέο πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ, ο οποίος και θα μπει «μπροστάρης», στην αντιπαράθεση με την κυβέρνηση, για να δώσει τα απαιτούμενα δείγματα γραφής του προσώπου, για επικεφαλής το 2028 της Λαϊκής Υποκρισίας.

Ως «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» συνεχίζουμε, μετά την παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, μέσα από την κοινωνία για την ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ που μας αξίζει.

Καλή χρονιά και το 2024 θα είναι η αρχή………”

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου