Για τις Τράπεζες, που οι Έλληνες με θυσίες 14 ετών διέσωσαν, και τώρα ήρθαν να πάρουν τα σπίτια τους με πλειστηριασμούς, μίλησε σε δημόσιο μήνυμά της η Ψηφιακή Εκπρόσωπος Τύπου του ΧΡΙΚΕ, Χριστάννα Καραμανλή.

Η ψηφιακή εκπρόσωπος τύπου του ΧΡΙΚΕ, Χριστιάνα Καραμανλή, για να μας εξηγήσει τι ακριβώς ζούμε εδώ και 14 ολόκληρα χρόνια, μας διηγήθηκε το «Παραμύθι του Τραπεζίτη της Διπλανής Πόρτας», όπως το είχε διηγηθεί στην ίδια η γιαγιά της το 2010, όταν ήταν ακόμη ένα κοριτσάκι δέκα μόλις χρόνων.

 

 Δείτε το βίντεο και ακούστε το.. άκρως διδακτικό παραμύθι, που εμπλουτισμένο με το «HappyEnd» του Προέδρου του ΧΡΙΚΕ, Νίκου Νικολόλπουλου, μας κάνει «λιανά», με αφοπλιστική λεπτομέρεια και επιτηδευμένα κυνική απλότητα, ότι…: όλοι εμείς, οι φτωχοί, οι μη προνομιούχοι και οι φτωχοποιημένοι Έλληνες της διπλανής πόρτας, διασώσαμε με τα μνημόνια τις τράπεζες και πληρώνουμε εδώ και δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια την διάσωση των καταθέσεων και τις διαγραφές των «κόκκινων» δανείων των λίγων προνομιούχων που αλλιώς θα είχαν καταστραφεί, αν οι ελληνικές τράπεζες είχαν αφεθεί να χρεοκοπήσουν.

Και ότι όλοι μαζί, αυτοί, οι ευεργετηθέντες αχάριστοι τραπεζίτες, το μνημονιακό πολιτικό προσωπικό και οι πάσης φύσης προνομιούχοι, αντί σήμερα να μας ευγνωμονούν, μας παίρνουν τα σπίτια στους πλειστηριασμούς…..  

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ στον ακόλουθο σύνδεσμο:https://www.youtube.com/watch?v=o9m9Qhoitmw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου