-Φωνή Βοώντος... Γράφει ο Ανδρέας Αλεξ. Βρής

Νίκη  Κεραμέως

Η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως με την συμπεριφορά, τις κινήσεις, τον πολιτικό της λόγο και γενικά με την όλη παρουσία της στην Πάτρα  (14/1/24) επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι είναι μια χαρισματική πολιτικός που έρχεται από το μέλλον.

Το είχαμε διαπιστώσει και κατά τις προηγούμενες  επισκέψεις της στην περιοχή αλλά αυτή την φορά ξεπέρασε  τον εαυτό της .


 

 

Ακούραστη, πάντα χαμογελαστή, πρόθυμη και προσιτή στον απλό πολίτη, χωρίς τίποτε το εξεζητημένο η προσποιητό, άριστη  ρήτωρ, γνώστης των θεμάτων που διαχειρίζεται και όχι μόνο, κατανοητή και  πειστική με ακατανίκητα επιχειρήματα κερδίζει εύκολα και γρήγορα όσους απευθύνεται.

Μια σύγχρονη δυναμική πολιτικός, κομψή στους τρόπους και στην εμφάνιση ως γυναικεία παρουσία,  που εμπνέει εμπιστοσύνη ,μια πολιτικός ισχυρό χαρτί  με μέλλον. Προσωπικότητα  ικανή ,  πλασμένη και έτοιμη  για ακόμα υψηλότερα αξιώματα.

Γι αυτό καθόλου τυχαίες και οι θερμές εκδηλώσεις υποδοχής της.

Και ιδού δείγμα γραφής:

-Δεν είναι τυχαίο ότι δεν μίλησε όπως συνηθίζεται από το βήμα, αλλά κινείτο ανάμεσα στο ακροατήριο,  σε απόσταση αναπνοής.

-Δεν ξέχασε να  αφήσει …το μικρόφωνο αλλά μίλησε μόλις για 16 πρώτα λεπτά κρατώντας αμείωτη την προσοχή όλων χωρίς να κουράσει.

-Δεν αρνήθηκε σε κανένα και  φωτογραφία «σέλφι»,  όποτε της ζητήθηκε.

-Πλησίασε  αρκετά  ανάμεσα στα καθίσματα και χαιρέτησε τους περισσότερους από τους «ανώνυμους» παρισταμένους προσωπικά.

-Κινείτο  χωρίς προκλητική συνοδεία προστασίας.

Και τέλος αντί να φύγει άρον - άρον κάθισε  και για ένα καφεδάκι  σε κατάστημα κεντρικού  πεζόδρομου της πόλης .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου