ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ / Συνάντηση Περιφερειάρχη- Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

Το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων επισκέφτηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν τον κλάδο, ως και γενικότερα ζητήματα για τις τουριστικές υποδομές.

Μετά την  ολοκλήρωση της συνάντησης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γιάννης Χατζής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συζήτηση που έγινε, λέγοντας και τα εξής: «Τα Γιάννενα και γενικά η Περιφέρεια της Ηπείρου είναι εξαιρετικό παράδειγμα ανάπτυξης της ηπειρωτικής Ελλάδος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσεγγίζουμε τον τουρισμό ως έναν ταχύ αναπτυσσόμενο κλάδο και θα χαρούμε να δούμε με όρους βιωσιμότητας και αειφορίας την περιοχή σας να αποτελεί ένα πρότυπο τουριστικής ανάπτυξης». 

 

Ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ανέφερε ότι είχαν μια καλή συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, συμπληρώνοντας τα εξής:«Συζητήσαμε για τα θέματα της περιοχής, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων. Είναι μεγάλο «ατού» αυτό που έχουμε σήμερα στα χέρια μας, την ποιότητα και τον τουρισμό στα ορεινά και στα παραθαλάσσια της Ηπείρου, καθώς σε πολύ μικρό χρόνο, μπορεί να μεταβεί ένας από τη μια περιοχή στην άλλη. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας και τις «πολεμάμε». Το μυστικό, όταν θες να λύσεις ένα πρόβλημα, είναι να ξέρεις τι έχεις θετικά και τι  αρνητικά και να προσπαθείς με τη συνεργασία όλων να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ξ. συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. κ. Άγγελος Καλλίας και το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων.

Επιβεβαιώθηκαν στη σύσκεψη του ΥΠΑΑΤ οι επισημάνσεις

του Περιφερειάρχη για τους ελέγχους στα γαλακτοκομικά προϊόντα

 

Θετικά αποτίμησε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης τα αποτελέσματα της χθεσινής ευρείας σύσκεψης που έγινε για τα γαλακτοκομικά προϊόντα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος, ως εκπρόσωπος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος.

 Όπως ανέφερε σε σημερινές του δηλώσεις, από τα όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη, επιβεβαιώθηκαν οι επισημάνσεις που είχε κάνει εγγράφως στις αρχές Ιανουαρίου για τη μη εφαρμογή των διατάξεων που είχαν ψηφιστεί από το 2018 για τις επισημάνσεις στα γαλακτοκομικά προϊόντα, ως επίσης και για την αναγκαιότητα γενίκευσης των ελέγχων στις βιομηχανίες και στα σούπερ μάρκετκ.α,

 Επίσης  δεκτή και η πρότασή του όπως στους ελέγχους που διενεργούνται να συμμετέχουν και υπάλληλοι των κατά τόπους κτηνιατρικών υπηρεσιών των Περιφερειών.  «Ο Υπουργός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει τους ελέγχους. Θέλει βέβαια πάρα πολύ δουλειά, αλλά ο Υπουργός δεν πρόκειται να κάνει πίσω», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου