ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΟΜΙΛΙΑ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ : Το 2024 πρόλογος μιας άλλης εποχής

Το 2024 είναι ο πρόλογος μιας άλλης εποχής. Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας υλοποιεί τον στρατηγικό της σχεδιασμό με ορίζοντα τις Ευρωεκλογές οι οποίες αποτελούν επιβεβαίωση της πολιτικής σταθερότητας και της προόδου. Στέκεται δίπλα στην κυβέρνηση που δεν αρνείται ούτε τις αντιστάσεις του χθες ούτε τις πιθανές αστοχίες στο αύριο. Αλλά δεν θα υποταχθεί σε αυτές. Πυξίδα της θα είναι πάντα το ρήμα «προσπαθώ». Στον δρόμο της ανάπτυξης που μεγεθύνει τον δημόσιο πλούτο, με στόχο αυτός να επιστρέφει στην κοινωνία, ώστε η συλλογική ευημερία να γίνεται ατομική προκοπή. Σε μία πατρίδα δίκαιη και περήφανη, που θα αποτρέπει εχθρούς και θα κερδίζει νέους φίλους.Αλλά και σε μία δημοκρατία που θα γιορτάσει τα 50 χρόνια της πιο ισχυρή από ποτέ. 

 Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐαςσυνεχίζει με σχέδιο και με όπλο την εμπιστοσύνη των στελεχών, μελών και εθελοντών. Μετατρέπει τις ευρωεκλογές της άνοιξης σε βήμα επιβεβαίωσης της πολιτικής σταθερότητας και της προόδου. Στηρίζει την κυβέρνηση για μία βαθιά ευρωπαϊκή πολιτική, που έχει αποδείξει ότι φέρνει στη χώρα πόρους και ακτινοβολία. Γιατί είμαστε Ευρώπη και μας αξίζει να γίνουμε Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα.

Η πρώτη Πολιτική Εκδήλωση της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας για τη νέα αγωνιστική χρονιά του 2024 θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 το πρωί στον ημιόροφο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» με ομιλητή την Υπουργό Εσωτερικών  Νίκη Κεραμέως. Θα ακολουθήσει η κοπή της πατροπαράδοτης πίτας και η ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά.

Η νέα χρονιά βρίσκει σε επαγρύπνηση τον κομματικό μηχανισμό στην Αχαΐα, η οργάνωση στο προσεχές διάστημα θα παρουσιάσει τις νέες παρεμβάσεις και δράσεις της ενώ σε μήνυμα για το 2024 του Προέδρου Αντώνη Κουνάβη, των μελών, των τομεαρχών και των εθελοντών υπογραμμίζεται :

“Η χρονιά που πέρασε ήταν έτος δοκιμασιών αλλά και εθνικών κατακτήσεων. Το 2024 πρόλογος μιας άλλης εποχής. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες η περασμένη χρονιά υπήρξε κρίσιμη: έφερε την Ελλάδα στην επενδυτική βαθμίδα, στις πρώτες θέσεις της ανάπτυξης, με την ανεργία να μειώνεται και το εισόδημα των πολιτών να στηρίζεται και να οχυρώνεται απέναντι στην εισαγόμενη ακρίβεια.

Ο καινούργιος χρόνος γίνεται, έτσι, επίλογος ενός κύκλου με στιγμές που κάποτε μας πλήγωσαν. Ταυτόχρονα, όμως, γίνεται και πρόλογος μιας άλλης εποχής. Με καλύτερους μισθούς, με υψηλότερες συντάξεις, ήδη από τις πρώτες εβδομάδες του νέου έτους. Σε μία πατρίδα της οποίας τα σύνορα θωρακίζονται και οι αμυντικές δυνάμεις εξοπλίζονται. Ενώ η εθνική φωνή ακούγεται, πλέον, ηχηρή στα διπλωματικά και γεωπολιτικά μέτωπα. Η κυβέρνηση συνεχίζει με σχέδιο και με όπλο της την εμπιστοσύνη των πολιτών. Στρατηγικός της στόχος είναι ο πολυδιάστατος εκσυγχρονισμός. Όλα αυτά δεν συνθέτουν έναν απλό απολογισμό, όσο μία χειροπιαστή αλήθεια, που ενσαρκώνει τις μεγάλες ικανότητες του Έθνους μας. Θεμελιωμένες στην εμπιστοσύνη μεταξύ κυβέρνησης και πολιτών, την οποία σφράγισαν οι εθνικές εκλογές, αλλά και σε ένα καλά μελετημένο σχέδιο, που μέρα με την ημέρα θα αναβαθμίζει την καθημερινή ζωή, συγκλίνοντας προς την ευρωπαϊκή πραγματικότητα.’’

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας και τη νέα χρονιά θα αξιοποιήσει όλους τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας και επαφής με την κοινωνία παραδοσιακούςκαι σύγχρονους. Επειδή όμως τα κόμματα δεν είναι μόνο δεξαμενές σκέψης συνεχίζουμε την ανάδειξηρεαλιστικών και εφαρμόσιμων προτάσεων μέσα από συλλογικές διαδικασίες με τη συμβολή όσο το δυνατόνπερισσότερων στελεχών, μελών, εθελοντών και φίλων.

Σας προσκαλούμε στην πρώτη αγωνιστική εκδήλωση της νέας χρονιάς την προσεχή Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στις 11:30 το πρωί στον ημιόροφο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» όπου ομιλητής θα είναι η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως. Θα ακολουθήσει η κοπή της πατροπαράδοτης πίτας ενώ θα ανταλλάξουμε ευχές και για τη νέα νικηφόρα χρονιά.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ      ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου