ΠΑΤΡΑ : «Animal» της Σοφίας Εξάρχου από την Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας στις 26 Φεβρουαρίου

Ιστορικός Χρυσός Αλέξανδρος στο “Animal” της Σοφίας Εξάρχου. Το μεγάλο βραβείο του φεστιβάλ Κιν/φου Θεσσαλονίκης απονέμεται ξανά σε ελληνική ταινία μετά από τριάντα χρόνια.

Συνεχίζονται οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας στα Options Cinemas Veso Mare, με την ταινία της Σοφίας Εξάρχου, «Animal» σημερα  Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου ώρα7 μ.μ. και 9.30 μ.μ.

 Μια ομάδα ανιματέρ, παλιών και νέων, με επικεφαλής την Κάλια, παρουσιάζει κάθε βράδυ το καλλιτεχνικό της πρόγραμμα στη σκηνή του παραθαλάσσιου ξενοδοχείου Mirage. Δίπλα στην Κάλια, ο Σίμος στο ρόλο του «παρουσιαστή», η μικρή του κόρη Μαίρη, η νεοφερμένη Εύα, ο Θωμάς, ο Vladimir, η Φανή, όλοι τους μέλη μιας ιδιότυπης, παράταιρης οικογένειας.

Βρισκόμαστε στις αρχές της τουριστικής σεζόν και το ξενοδοχείο γεμίζει επισκέπτες. Χάρτινα ντεκόρ, νάυλον κοστούμια, κωμικά σκετς, φάλτσα καραόκε και φτηνό γκλίτερ γεμίζουν την υπαίθρια σκηνή κάθε βράδυ. Καθώς όμως οι εβδομάδες περνάνε, η θερινή φιέστα γίνεται ολοένα και πιο άγρια, περισσότερο τολμηρή. Οι νύχτες της Κάλιας μοιάζουν πλέον ανεξέλεγκτες. Η ποπ έκσταση του ιλουστρασιόν δίνει τη θέση της στο κενό μιας μεθυσμένης εξτραβαγκάντζας και σκληρές αλήθειες αποκαλύπτονται μέσα από το σκοτάδι. Όταν όμως τα φώτα ανάψουν ξανά, το σόου πρέπει να συνεχιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου