Νίκος Νικολόπουλος: Η Δημοτική Παράταξη της Λαϊκής Υποκρισίας θέλει την Πάτρα και τον λαό της στην μιζέρια

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συζητήθηκε του σχέδιο του ΟΛΠΑ για αξιοποίηση του λιμανιού και την δημιουργία Μαρίνας mega yachts.  


Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, παρόλη την αρνητική στάση του στην αξιοποίηση του Λιμανιού, είναι γνωμοδοτική και δεν αποτελεί τελική ως προς την υλοποίηση του έργου.

Σε μια εποχή που είναι σταθερά αυξανόμενη παγκοσμίως η τάση του yachting και ο θαλάσσιος τουρισμός, η Δημοτική Παράταξη της Λαϊκής Υποκρισίας μπαίνει, έστω και λεκτικά, ενάντια στα συμφέροντα του λαού και της Πάτρας.
 
Προσπαθεί να αποτρέψει μια επένδυση περίπου 90 εκατομμυρίων ευρώ που θα δώσει οικονομική ανάπτυξη και θέσεις εργασίας στην πόλη.

Προσπαθεί να απαξιώσει την πόλη και να την βγάλει από τον Τουριστικό Χάρτη.

Όταν άλλες πόλεις και λιμάνια, π.χ. Κέρκυρα, ή περιοχές π.χ. Πλατυγιάλι Αστακού, υλοποιούν ή επιθυμούν να δημιουργήσουν Μαρίνες για μεγάλα σκάφη, ο Δήμαρχος της Πάτρας κ. ΑΝΑΘΕΤΙΔΗΣ οραματίζεται το λαό στο θαλάσσιο μέτωπο να ψαρεύει με καλάμι.

Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» θεωρούμε ότι αποτελεί αναπτυξιακή ευκαιρία η πρόταση του ΟΛΠΑ και πρέπει να αξιοποιηθεί.

Διαφορετικά η Πάτρα θα γίνει από 3η πόλη στην Ελλάδα ένα μεγάλο χωριό.

Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης, αλλά και ανήσυχος πολίτης, τις επόμενες μέρες θα ζητήσω συνάντηση με τον Δ/ντα Σύμβουλο του ΟΛΠΑ για να ενημερωθούμε για το σχέδιο αξιοποίησης του Λιμανιού.  

         


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου